Milka není jen čokoláda

K otestování  se mi v podlední době dostalo hned několik různých produktů od značky Milka a já měla možnost poznat, že Milka už dávno neznamená jen tabulkovou čokoládu. Co nám nejvíce chutnalo, jaký výrobek je ideální jako svačinka a co nesmí doma chybět pro případ nečekané návštěvy? I na tyhle otázky odpoví dnešní recenze.

K otestování ve spolupráci s portálem Žena-in jsem dostala celkem čtyři produkty. Ve všech samozřejmě nechyběla skvělá Milka čokoláda, kterou prostě miluju.  Svěží pomerančovou chutí, měkkým piškotem a tenkou vrstvou křupavé čokolády mě hned na začátek nadchly Milka Choco Jaffa. U jedné jsem rozhodně nezůstala, myslím, že jsou dost návykové :). Navíc se díky praktickému balení hodí je mít doma pro případ nečekané návštěvy. Pak stačí jen otevřít balíček a občerstvení je hotovo.

 

Moc mi chutnaly taky křupavé kapsičky s tekutou čokoládovou náplní Milka Crunchy Break. Každé balení obsahuje hned pět podlouhlých taštiček s tekutou  čokoládovou  lískooříškovou náplní a mléčnou čokoládou uvnitř. Za mě ideální na sladkou svačinu jen tak do práce nebo třeba sebou do kabelky na nějaký ten výlet.

Zejména děti pak určitě ocení Milka Tender Cows. Měkké kravičky s kousky čokolády uvnitř. Ideální dobrůtka.

Poslední výrobek z rodiny Milka, který mi přišel, byly piškoty Choc&Choc. Čokoládové piškotky s lískooříškovou náplní a také kousky mléčné čokolády. Na mě trochu sladké, ale pokud jste opravdovými milovníky dobrot, možná budou to pravé právě pro vás.

Tak co, věděli jste, kolik produktů kromě klasické tabulkové čokolády, Milka nabízí? Který máte nejraději?

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).