Novinky od Milky – Tender Cows & Choco Brownie

Tak jsme zase testovali. Používám množné číslo, protože tentokrát šlo o sladké dobroty, kterým neodolal ani Alex. Milka nám ve spolupráci se serverem Žena-in zaslala hned dva jejich relativně nové výrobky. Milka Tender Cows a taky Milka Choco Brownies. Jak nám chutnaly?

S Milka Tender Cows jsme vyrazili na výlet – kravičky jsme vyvezli sebou na jižní Moravu. V krabičce je jich pět, jsou baleny samostatně (ano, není to úplně ekologické), takže je to poměrně praktické právě na cesty a tůry. Rozbalíte krabičku, vezmete kravičku sebou do batohu a hned máte dítě čím motivovat. Kravičky jsou dvoubarevné – z kakaového i světlého těsta, měkkoučké a obsahují chutné kousky mléčné čokolády Milka. Alexovi chutnaly a to na podobný typ sladkostí moc není, takže obstály dobře :).

Druhou novinkou jsou Milka Choco Brownies. Milka přišla na trh s obdobou klasického čokoládového dezertu. Je opět balený po malých obdelníčcích, což je dobře. Dezert je to poměrně sytý a hlavně sladký. Úplně tak stačí jeden kousek téhle sladkosti a prostě máte dost 🙂 – aspoň nepřiberete, že (hahaha). Za mě se skvěle hodí třeba na poknik nebo jako dezert pro nečekanou návštěvu.

Jaké výrobky od Milky máte nejraději Vy?

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).