Jen tak něco na zub

Prázniny se pomalu přiblížily ke svému konci a mnoho z nás se bude vracet do běžného režimu standardních dní. Děti se vrátí do škol a školek, další dovolená čeká možná až o Vánocích a tak je čas si nějakou tou dobrotou zpříjemnit večer nebo vlastně jakoukoliv jinou část dne a letní pohodu si třeba ještě trochu prodloužit.

Jen tak si nalít skleničku dobrého vína, třeba ze Španělska a doplnit jí něčím na zub. Já jsem tentokrát degustovala hromadu skvělých dobrot na zobání z mého oblíbeného španělského eshopu edelikatesy.cz. Mými favority tentokrát byly velké zelené olivy, které nemají s těmi ze supermarketu absolutně nic společného. Mají vyváženou chuť, skvělou strukturu a jsou doslova delikátní.  Novinkou pro mě tentokrát byly nakládané grilované papričky. Skvěle osvěží každý obložený talíř k vínu. Zapomenout nesmíte při objednávce rozhodně ani na vážené mandličky.

Pokud máte rádi opravdové delikatesy, rozhodně ochutnejte chipsy s bílým lanýžem. Díky této luxusní přísadě, mají brambůrky krásně zemitou a výraznou chuť.

Eshop nabízí kromě vína také spoustu dobrého nealka. Unikátní jsou hlavně organické nápoje Unusual Blends. Vybrat si můžete třeba mandarinku, citron nebo meruňku. V každém doušku se mísí olivové listy, středomořské bylinky a přírodní bio ovocný džus.

No a pokud budete mít dost mlsání, můžete ochutnat něco zdravějšího – již připravené gazpacho z kvalitní zeleniny. Nechybí v něm rajčata, papriky, okurky nebo třeba kvalitní olivový olej. Pokud nemáte čas vařit, ideální varianta.

Máte rádi španělské dobroty?

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).