TESTOVÁNÍ: Cini Minis Churros

Snídají Vaše děti rády? Mé ano. Přestože já mám problém se do snídaně standardně donutit, kluci s prvním jídlem dne nemají ráno sebemenší problém. Jogurty, vajíčka, pečivo nebo třeba cereálie, to vše baští s chutí a rádi. Právě poslední ze zmíněných jsou jejich velkým oblíbencem. Tentokrát se pustili do krabice novinky od Nestlé – Cini Minis Churros.

Přestože jsem měla obavu, zda budou chtít skořicové cereálie jíst (mají nejraději klasické corn flakes nebo čokoládové kuličky typu Nesquik) a oni sami se na zlatavé válečky koukali trochu s nedůvěrou, po ochutnání oba vyprázdnili své misky. Ochutnala jsem samozřejmě s nimi. Obecně moc chuť skořice nevyhledávám, tady mi ale vůbec nevadila. Jednotlivé kousky cereálií jsou překvapivě velmi křupavé a mají delší dobu hezky pevný tvar, nemáte z nich v mléce hned takovou kaši. Oproti klasickým Cini Minis klukům také vyhovoval tvar “churros” a cereálie si vzali i jen tak do misky jako chroupání ke svačině.

Plusem cereálií od Nestlé je samozřejmě také to, že jsou bez přidaných umělých aromat a jsou obohacené o vitamíny. Nechybí v nich tak například železo, vitamín B6 nebo B2.

Vlastně jsem i přemýšlela, že díky své super křupavosti by se Cini Minis Churros daly dost dobře použít i například na drobenku na nějaký dortík nebo třeba muffiny. Jen je trochu rozdrtit a dezert s nimi posypat. Skvěle by se hodily například k jablečnému koláči, mňam.

Které cereálie od Nestlé máty Vy nebo Vaše děti nejraději?

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).