Můj (po)vánoční úklid

Letošní advent byl jeden velký chaos. Děti, práce na reportážích, práce v marketingu, pečení cukroví pro všechny známé a pak konečně nějaký úklid a příprava na Vánoce. Letos jsem během vánočního úklidu a teď i během povánočního úklidu (achjo) testovala dezinfekční výrobky rakouské značky Lysoform.

Produkty mě zaujaly hlavně tím, že likvidují 99,9% bakterií, virů a plísní, mezi nimi i nový koronavirus SARS-CoV-2, který je aktuálně velké téma celosvětově.

Nejen před Vánoci, ale také pro běžný každodenní úklid mi velmi vyhovuje hlavně Lysoform čistič na kuchyň. Je v praktickém rozprašovači, nastříkáte jej například na dřez, linku či další používané povrchy, necháte 15 minut působit a mokrým hadříkem setřete.  Benefitem je pro mě určitě i příjemná nevtíravá vůně.

Velmi dobře se mi osvědčil také Lysoform čistič na koupelny. Nejen, že odstraňuje viry, bakterie a plísně, ale také se postará o zlikvidování vodního kamene, nečistot a různých zbytků mýdla. Použití je stejné jako u čističe na kuchyně, nastříkáte, necháte působit a jednoduše setřete. Povrch je po použití viditelně čistý, lesklý a voňavý.

Dlouhodobě jsem také hledala produkt, který by mi vyhovoval na mytí podlah. Najít kombinaci toho, aby hezky voněl a zároveň měl dostatečnou dezinfekční funkci, je poměrně problém. Lysoform jeden takový výrobek má. Přípravek na mytí podlah příjemně voní po citronu a zároveň působí opět jako dezinfekce, takže zabíjí 99,9% všech škodlivých organismů. Což jako máma a zároveň jako majitelka psa velmi oceňuji.

Lysoform dále vyrábí také univerzální dezinfekci použitelnou na všechny tvrdé povrchy v domácnosti a také dnes velmi potřebné dezinfekční gely na ruce. Celou nabídku značky najdete také na webu www.lysoform-henkel.com.

Na závěr chci ještě vyzdvidnout, že všechny produkty s rozprašovačem mají bezpečnostní pojistku. I rodiče se tudíž nemusí bát pořídit si prostředek domů.

 

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).