Španělské dobroty až do domu

Covidová doma naučila Čechy nakupovat potraviny v maximální možné míře na internetu. Nemusí však jít pouze o základní suroviny pro vaření. Objednat si a nechat dovést kurýrem domů můžete v dnešní době například třeba i různé španělské dobroty.

  

V minulých dnech jsem měla možnost vyzkoušet lahůdky, které prodává eshop www.edelikatesy.cz. Obchod nabízí kvalitní pochutiny pocházející ze Španělska. Můj balíček obsahovat skvělou sušenou šunku (jamón serrano), která má nádherně výraznou chuť a perfektně se hodí třeba k vínu, kterého v tomto internetovém obchodě najdete širokou nabídku. Pokud nejste troškař nebo například plánujete nějakou významnou událost, můžete si koupit sušenou šunku také v kuse i s kostí a sami si jí postupně hezky natenko okrajovat.

Mým velkým oblíbencem jsou pak různé španělské salámy. Takový tence nakrájený salchichon nesmí chybět na žádném prkénku s laskominami.

Pokud úplně nemusíte masné výrobky, není problém. Nechybí ani bohatá nabídka sýrů a sladkostí ze slunného Španělska. Pokud máte v Česku problém sehnat kvalitní olivy, i s tímto Vám edelikatesy zvládnou pomoct.

Já osobně hodnotím všechny otestované lahůdky na výbornou. Produkty jsou na první pohled čerstvé a ve výborné kondici. Vše nádherně voní a ještě lépe chutná. Velmi mile mě překvapilo také precizní zabalení. Zejména u vína jsem měla menší obavu, aby lahev přežila bez úhony. Vše dorazilo v pořádku, krabice byla krásně vycpaná a všechno pečlivě zabalené tak, aby stačilo otevřít a pochutnat si. 

Máte rádi španělské speciality nebo preferujete dobroty z jiného konce světa? Kde je nakupujete? Věříte internetovým obchodům? Budu se těšit na Vaše názory :).

 

 

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).