Než přijde Mikuláš…

Tento týden jsem se pustila do přípravy balíčků pro kluky na Mikuláše. Bude to poprvé, co budou mít oba stejný balíček. Dostali jsme se totiž do fáze, kdy musí mít věci naprosto totožné. Nechtějte vidět tu katastrofu, co nastane, když by třeba dostali nadílku v jiných taškách :))).

Chtě, nechtě, Mikuláš nosil a asi vždy bude nosit mimo jiné sladkosti. Kromě bonbonků a čokoládek, nesmí v naší nadílce chybět Fidorky. “Kolečka”, jak jim doma roky říkáme, jsem jako malá milovala já a mají je rádi dnes i moji kluci. Baví mě na nich hlavně to, že Opavia vydává tradičně před Mikulášem speciální edici – červenou (lískový oříšek) s andělem, modrou (kokos) s Mikulášem a zlatou (bílá čokoláda) s čertem. Takže ideální kokinko, které nesmí v nadílce chybět.

Druhou zásadní složkou balíčku je vždycky ovoce. Kluci milují malinky, borůvky, mandarinky nebo banány.

Obsah balíčků se snažím nepřehánět, pro kluky mám připravený totiž i adventní kalendář. Za chvíli pak bude vánoční cukroví, takže sladkého budou mít dost a dost.

Jaké věci nesmí v balíčcích pro Vaše děti chybět? Co mají rády?

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).