Otestovali jsme tyčinky Nestlé

Nebo otestovali, my je stabilně testujeme už roky. Tyčinky tvořené cereáliemi od Nestlé jsou naší oblíbenou laskominou, když nás doma honí mlsná. Chocapic, Nesquik, CiniMinis a Cheerios…nabídka je široká a vybere si myslím každý.

 

Výhodou tyčinek oproti klasickým sypaným cereáliím je jejich praktičnost – stačí hodit tyčinku do batůžku, kabelky nebo jí jen tak vytáhnout ze skríňky a svačina je během vteřiny na světě. Myslím, že je ocení hlavně maminky, protože děti tyhle tyčinky prostě milují. Jako plus pak tyčinky obsahují celozrnnou mouku, vitamíny a minerální látky.

Která je u nás doma ta nejoblíbenější?

Za mě určitě tyčinka Nesquik. Obsahuje 32% cereálií, vápník, železo a také vitamín D, B2, B6 nebo například kyselinu listovou. Podstatnou část tyčinky pak tvoří také mléko. Ani o tuto složku klasické cereální snídaně tedy nebudete ochuzeni.  Tyčinka váží 25 gramů a porce je naprosto ideální ke svačině. Kromě klasické varianty se můžete koupit také variantu Delice, která obsahuje světlé lupínky s čokoládou uprostřed.

Čokoládovou klasikou je pro mě tyčinka Chocapic. Čoko cereální kuličky, spojené mléčnou vrstvou.

Milovníci medu a cereálií Cheerios – křupavých prstýnků si pak určitě oblíbí právě tyčinku Cheerios. Opět nechybí vitamíny či minerály jako například železo nebo vápník.

Všechny Nestlé cereální tyčinky máme u nás doma velmi rádi. Jsou praktické, chutné, křupavé a neměly by chybět na žádném výletě. I přes určitý obsah cukru v tyčinkách jde rozhodně o zdravější variantu, než u klasických čokoládových mlsek. A znáte to, všeho s mírou neškodí.

Přehled o všech cereálních tyčinkách nestlé najdete TADY.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).