TIP: Mentos Say Hello limitovaná edice

Díky spolupráci s portálem Žena-in se mi do ruky dostala nová speciální edice Mentosek Say Hello. Stejně jako stálice z téhle edice i tato limitka má kromě skvělých ovocných chutí a pastelových barev (miluju), taky rafinované vzkazy. Tentokrát nechybí vtipné emotikonky, které Vám  můžou pomoct třeba ke snažšímu seznámení. 

Není nic lepšího, než si dát Mentosky se zajímavými lidmi. Proč tedy nevytáhnout z batohu jednu roličku a nenechat se překvapit, jaký smajlík na Vás vykoukne?

Díky limitované edici Mentos Say Hello se smajlíkem na každém bonbónu je potkávání nových lidí radost. Rozesmátý, s polibkem na rtech, překvapený, šibalsky mrkající, či s vyplazeným jazykem – kterého ze 34 smajlíků plných emocí si vylovíte tentokrát? Mentolové Mint, ovocné Fruit nebo citrónové Lemonade – každý si přijde na své.

Mým jasným favoritem jsou svěží citronové. Ideální do horkých letních dní třeba jen tak do tašky k vodě nebo jako příjemná mlska sebou na cestu na dovolenou. Kdy se taky lépe seznámit, než právě v létě, že?

Kromě skvělé cool limitky připravil Mentos také soutěž, díky které se můžete zapojit do hry o setkání s populárními YouTubery nebo 1 000 dalších zajímavých cen. Zúčastnit se můžete jednoduše:

  1. Vyfoťte fotku, jak si dokážete užít den a seznámit se s bonbóny Mentos Say Hello
  2. Přidejte fotku na svůj Instagram s hashtagem #mentostime a sledujte @mentos_czsk, přihlásit se můžete do 30.6.2019!
  3. A pak už jen čekejte, jestli jste vyhráli :).

Už víte, jakou fotku vyfotíte? Určitě mi dejte vědět nejen, jestli jste se zúčastnili, ale taky, jestli se Vám limitka od Mentos líbí, tak jako mě :).

 

 

 

 

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).