Brandnooz box září 2017

Krabice od Brandnooz pro vás recenzuju už nějaký ten pátek. Nikdy mě ale nepřestane bavit ten okamžik, kdy box otevírám a naprosto netuším, co na mě čeká uvnitř. Někdy je to skvělé, jindy si trochu postěžuju, ale stejně mě to vždycky chytne. Tak pojďme na to, co jsem našla naposledy?

Obsah krabice byl tentokrát velmi různorodý. Opět nechyběly nápoje. Miluju minerálky Mattoni z edice Red. Novinka s příchutí brusinky nezklamala. Možná bych ocenila, kdyby byla řada Red trošku méně sladká, ale proč jednou za čas nezhřešit, že? 🙂 Sirupů Jupí bylo v dřívějších boxech již několik. Letošní novinka pro přípravu teplého nápoje Hřejivý dotyk s příchutí pomeranče, skořice a hřebíčku mi chutnala. Intenzitu vzniklého pití si můžete “naředit”  tak, jak vám to vyhovuje a pro studené podzimní dny je to fakt bomba. Pro mě dosud neznámými byly žvýkačky Mentos Pure Fresh Bubble Fresh. Jsou příjemně svěží, ale zároveň i sladké. Líbí se mi i praktické plastové balení. Nicméně, klasické Mentosky mám raději.

I tentokrát byla v boxu nějaká ta sladkost. Sušenky od firmy Lotus mám ráda. Fajn byli i jejich čokoládou polévaní dinosauři. Pro děti určený produkt by měla být Májka pro zlatíčka. Já osobně nejsem příliš příznivkyní kupovaných paštik a už vůbec bych je nedala na pečivo dítěti. Nicméně, Májka se na nějaký ten výlet do přírody bude hodit.

Tentokrát v krabici nechyběl ani proteinový koktejl, konkrétně banánový od Semixu. Já si na tento typ produktů nepotrpím, takže jsem ho s díky přenechala manželovi.Velmi zajímavý je pak puding od Dr. Oetkera hruška & vanilka. Zvláštní kombinace, kvalitní značka a krásný obal, to může znamenat jen úspěch. Trochu méně mě pak zaujala čokoládová panna cotta od stejné značky. Raději si dezert připravím hezky poctivě doma. Produkt, který mě naopak zaujal velmi, je mleté lněné semínko s kešu oříšky. Když si vzpomenu, jak jsem ke konci těhotenství jedla spařené lněné semínko vcelku, mnohem raději bych si tedy dala tohle už hezky připravené.

Celkově byl box povedený a pestrý. Produktů bylo poměrně dost a většina pro mě byla zajímavou zkušeností.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).