Moje tipy na valentýnské dárky

Můj vztah k oslavám Valentýna na poměrně střízlivý. Ráda využívám příležitostí k tomu, abych obdarovala milovanou osobu. Myslím si však, že důležitější než drahé dárky je fakt, že jste si vzpomněli a chtěli tomu NĚKOMU udělat radost. A právě na několik drobností, které jistě potěší, vám dnes přináším tipy.

Kupte mu (jí) něco na zub

Láska je sladká a Valentýn je prostě s různými dobrotami spjatý. Pokud navíc nemáte příliš času nazbyt, možnost něco koupit se přímo nabízí. V posledních dnech se mi do ruky dostala novinka od Mentos. Jde o karamely s mátovo-čokoládovou příchutí. Bonbony jsou krásně krémové, jemně karamelové, již při prvním vložení do úst také cítíte svěží mátu a uvnitř čeká to nejlepší – čokoláda. Zkrátka všechno, co by měla ta správná cukrovinka splnit. Mě tyhle bonbony naprosto dostaly. Když sníte první, skončíte až bude obal úplně prázdný. To vám můžu zaručit. Jsou zkrátka silně návykové. Prostě přesně ta správná věc, která k Valentýnu potěší.

Vyrobte mu (jí) karamely sami

Pokud vás zaujal nový druh Mentos a taky milujete kombinaci čokolády a máty, jen byste rádi svému miláčkovi vyrobili něco vlastnoručně, vyzkoušejte domácí karamely. Recept na ně jsem vám přinesla v jednom z nedávných příspěvků.

Naložte medové oříšky

Pokud nejste v kuchyni příliš zdatní, můžete se obejít i bez složitých receptů. Připravte si čistou uzavíratelnou skleničku, naskládejte do ní různé druhy oříšků (mandle, vlašské ořechy, arašídy, pistácie) a zalijte je tekutým medem. Zavřete víčkem, ozdobte kouskem látky, doplňte stužkou a nechte alespoň týden odležet. Je to prostě mňamka.

Uvařte mu (jí) oblíbené jídlo

Pokud u vaření stejně jako já rádi relaxujete, není nic jednoduššího než vyrazit na nákup a uvařit vaší drahé polovičce jeho oblíbené jídlo. To můžete ozvláštnit prvky ve tvaru srdce – pomůže vám třeba tvořítko na bramborovou kaši, vykrajovátko na nějaký ten dortík a nebo třeba silikonová forma, ve které připravíte například jen obyčejné vajíčko. To vše nedělá spoustu parády.

Nechte něco natisknout

Když opustíme dárky, které jsou určeny k jídlu, můžeme pořídit něco, co obdarovanému pomůže v kuchyni. Myslím, že není úplně na místě kupovat ledničky, vařečky nebo trouby. Ale co takhle nechat miláčkovi potisknout zástěru do kuchyně třeba fotkou vás nebo vašich dětí?

Vyražte do oblíbené restaurace

Nemáte čas nebo se vám nechce nic připravovat? Zavolejte tedy do své oblíbené restaurace a objednejte si stůl. Příjemným večerem rozhodně nic nepokazíte.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).