Brandnooz box prosinec 2016

Společně s koncem roku přišel i poslední Brandnooz box. Prosinec byl na krabičky s překvapením opravdu nabitý. Dorazil mi nejen ten, který vám dnes představím, ale také Glanc Box a Brandnooz box Best of 2016. Zvláště druhý jmenovaný se opravdu povedl a velmi příjemně mě překvapil.

Protože krabice dorazila pouhý jeden den před Silvestrem, velmi tematicky obsahovala hned dva kusy dvoudecových lahviček sektu. Šlo o značku Rothäpphen. První obsahovala nealko sekt, který mi velmi připomínal nealkoholickou Bohemku. Upřímně tyto varianty moc nemusím, protože mi přijdou příliš sladké a chuťově nic moc. Mnohem lepší pak byla klasická DEMI verze. Ta mi velmi chutnala.

Box obsahoval také další druhy nápojů. Jedním byl sirup Jupí – Horká švestka se skořicí, který je opravdu výtečný a už jsem skoro na dně, druhým pak Korunní – O kapku lepší chuť k vínu. Nápad vody k vínu je jistě zajímavý, ale nemohu si pomoci od té myšlenky, že bychom za chvíli mohli pít speciální vodu k bramborám, kuřecímu masu nebo třeba čokoládě. Za mě tedy trochu zbytečný přežitek.

Dalším zajímavým produktem byly bonbony Ricola. Celkově mám výrobky od této značky ráda, obsahují bylinné výtažky a takhle uprostřed zimy se proti nějakému tomu kašli rozhodně hodí. Tyto konkrétně byly Ricola Original – 13 druhů bylin. Velmi se mi líbila také Carla Čokoška, která mi připomněla malé čokoládky od Orionu, které jsem v dětství milovala. Výrobkem, který mě naopak vůbec nezaujal, byly krekry TUC originál. Výrobek samozřejmě znám, obsahoval ho už jeden z dřívějších boxů a zkrátka mi nijak moc nechutnal. Stejně je na tom také paštika PATIFU – tofu, která má být jakousi náhradou za klasickou paštiku. Pro mě zkrátka žádná hitparáda. Nepřekvapilo mě ani umístění horkých nápojů MaxiVita, které již byly v boxu nesčetněkrát. Nemám na nich tedy co hodnotit.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).