Brandnooz box červen 2016

Červnová krabička dorazila v době, kdy jsem zrovna pobývala v porodnici. Čekala na mě tak doma skoro týden a já se měla aspoň na co těšit. Musím uznat, že tentokrát se box opravdu povedl. 
Produktem, který mě zaujal hned na první pohled a následně mě opravdu nadchnul byl Ahmad Tea Cold Brew hned ve třech příchutích. Jedná se o klasické pytlíky čaje, které se však zalévají studenou vodou. V minutě si tak vytvoříte bezva ledový čaj, který je opravdu výtečný. Sušenka BeBe Dobré ráno NaMěkko s kousky čokolády pro mě nebyla naprostou novinkou, již jsem jí ochutnala. Přiznám se, že mi více chutnají klasické BeBe Dobré ráno, tento produkt je na můj vkus příliš navlhlý, ale to je dle názvu asi účel. Věcí, na jejíž vyzkoušení se teprve chystám, je Dr. Oetker Zlatý Klas. Jedná se o krémový prášek vhodný pro přípravu dezertů. Zde každopádně ráda ochutnám něco nového.
Již podruhé byla v boxu obsažena mouka Babiččina volba, tentokrát šlo o variantu hladké dortové mouky. Mám tento výrobek ráda, ikdyž se přiznám, že mezi jednotlivými druhy (dortová, na křehké pečivo, na kynuté těsto …) produktů této firmy nespatřuji zásadní rozdíl. Všechny se dají úspěšně a univerzálně použít tam, kde je potřeba. Žádnou novinkou pro mě nebyly ani solené tyčinky Vest. Shodou okolností jsme jednu krabičku měli při otevírání krabičky rozbalenou na stole. Každopádně se tedy další balení v naší domácnosti neztratí. Radost mi udělala dijonská hořčice Boneco. Celkově mám tento druh hořčice ráda, takže za mě opět palec nahoru.
A protože na nás všude z televizních obrazovek hraje vousaté léto, nemohl jeden z výrobků firmy Jupí chybět ani v boxu. Konkrétně šlo o sirup s příchutí melounové mojito. Zde bohužel nemohu hodnotit příliš objektivně. Přestože mám vodní meloun velmi ráda, nechutnají mi věci s jeho příchutí. Manžel si však šťávu nemohl vynachválit. Naprostou novinkou pro mou osobu byla Bittersweet Original Bitter Cola. Jde o nápoj colové příchuti, který má však zvláštně hořkou chmelovou chuť. Nemůžu říct, že by mi nechutnal. Ani tentokrát mě box nezklamal a obsahoval výrobek mé oblíbené firmy Strongbow – příchuť Dark Fruit. Přiznám se, že tato varianta Cideru mi nechutnala tak jako má oblíbená jablečná, ale přesto jsem jí velmi ráda ochutnala.

 

Mou oblíbenou částí každého boxu jsou rozhodně sladkosti. Velmi mi chutnaly Haribo Miami Fizz – bonbony s kyselým práškem na povrchu. Varianta klasických kyselých pásků, které rozhodně ochutnal každý. Klasikou se dají nazvat žvýkačky Chupa Chups s příjemnou příchutí bobulových plodů a rozhodně mě nezklamala ani Fidorka, která v kávové variantě potěší rozhodně každého milovníka těchto čokoládových koleček.
Za mě se tedy jednalo o velmi povedený box. Nebála bych se jej nazvat ani jedním z vůbec nejlepších, který mi domů dorazil. Byl opravdu nabitý zajímavými produkty a mě se trefil do chuti a vkusu :).

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).