Bradnooz box červenec 2016

Ikdyž s počátkem července začala okurková sezona, ani v tomto měsíci nechyběla krabička plná potravinových produktů. Tentokrát bylo množství obsažených vzorků nižší, ale neubralo jim to na zajímavosti. 
Krabička ukrývala hned dva >>mlsací<< produkty. Prvním z nich byla novinka od Oreo – sušenky s čokoládovou náplní. Oreo mám ráda, s mlékem chutnají opravdu výtečně. Musím se však přiznat, že mi více chutná klasická varianta s bílým krémem. Přijde mi méně jednotvárná a taká chuťově zajímavější. Druhou cukrovinkou byly sušenky Milka Sensations. Chutnaly příjemně čokoládově, velmi mě překvapil také jejich střed, který jakoby obsahoval čokoládovou želatinu.
Nejvíce místa v krabici zabíralo balení Golden Minis. Celkově tento typ snídaňových cereálií příliš nevyhledávám, ale samozřejmě jsem ochutnala. Skořicová příchuť mě příjemně potěšila, na můj vkus se však lupínky poměrně rychle rozmočí, když je zalijete mlékem. Ani další produkt – sušenky Tuc, nepatří mezi mnou často konzumovaný. Nová příchuť Sweet Chilli však nechutná vůbec špatně a nebála bych se je například nabídnout návštěvě.
Dresing Develey dostál informaci na etiketě a chutnal opravdu velmi jogurtově. Byl lehký, nikterak výrazný, ideální například do salátu. Největším zklamáním boxu pak byla pytlíková polévka od Maggi – Dobrá knedlíčková. Kromě toho, že podobné produkty opravdu nemám ráda, tak po uvaření byla velmi nevýrazná, chuťově slabá a nedalo se ani poznat, jakou polévku má tekutina představovat. Posledním produktem pak bylo koření Vitana – Gurmánský steak. To jsem zatím nevyzkoušela, ale složení se tváří velmi přijatelně, takže to určitě brzy napravím.
Box byl tentokrát trochu skromnější, většina produktů však pro mě byla nová a tak jsem si mohla vyzkoušet zase něco, co jsem ještě neochutnala. A o tom by to přece mělo být, že ano? 🙂

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).