Říjnový Brandnooz box

Tento měsíc jsem si na box počkala o několik dní déle. Dorazit měl až 30. října. Nakonec ani toto datum neplatilo a pošta zazvonila v pondělí 2. listopadu. Co mě na tomto mrzí je fakt, že v krabičce byl i obsah s doporučenou teplotou skladování do 15°C. Takže fakt, že se box povaloval od data odeslání (29.10.) kdoví kde, není příliš pozitivní.
Teď už pojedeme na kladné vlně. Věci, které jsem v krabici našla, mnohonásobně předčily obsah minulého boxu. Tentokrát bylo obsaženo mnohem méně nealko nápojů a naopak mnohem víc novinek, které jsem ráda ochutnala.
Dominantou téhle krabičky (tedy té verze, která může obsahovat alkoholické nápoje) byly dvě skleničky piva s příchutí tequily Desperado. Příchuť tequily není ve výrobku příliš výrazná, chuťově mi nápoj připomíná klasické české pivo. Je však v sympatické malé lahvičce, za kterou dávám určitě plus. Další alkoholický nápoj byl již několikrát v boxu vyzkoušený Strongbow s příchutí honey. Ten mě jako vždy potěšil a s chutí jsem si ho dala večer po práci :).
Předvánoční čas se pomalu blíží, takže se při pečení určitě šikne taky deset kalíčků rumu s mandlovou příchutí. Jedná se o rum s nižšími promilemi alkoholu, který je jemnější než klasický tuzemák.
Velmi chutnou dobrotou, která se u nás ztratila z krabičky jako první, jsou CHIO Popcorners. Trojúhelníky ze slaného popkornu, které si sama ráda i někdy koupím. Jsou křupavé a příjemně ochucené.

Další položkou, ze které jsem měla opravu radost, byla mouka Babiččina volba – hladká pro křehké pečení. Rozhodně jí využiju při vánočním pečení lineckého pečiva.
Při psaní tohoto článku právě ulamuji tyčinku Chocoland Jsem Višňová. V celku chutná čokoláda kombinovaná s višňovým krémem. Další sladkostí pak byla klasická Korny Big z cereálií a bilé čokolády. Takže zaručená kvalita a chuť. Již zmíněnou potravinou určenou pro uchovávání při nižších teplotách byla Hera máslová. Naštěstí se jí nic nestalo a cestu přežila bez újmy. Určitě se bude k nějakému tomu pečení hodit.
Tradiční instantní součástí boxu byl tento měsíc pytlík s Maggi nápady špagety bolognese. Asi to někdy vyzkouším, ale nejsem velkým příznivcem těchto rychlovek.
Ani tentokrát v krabičce nechyběl čaj. Jednalo se o Saga Fruit Infusions. Ovocné čaje příliš nepiju, manžílek si určitě pochutná. Velkou radost mi udělalo sušené pekařské droždí Vitana, kterého není nikdy dost a ráda vyzkouším i Vitana Cukr s rumovou příchutí. 🙂
 
Hodnocení: Tento box mě moc mile překvapil. Naprosto vymazal mírné zklamání z minulé krabičky, za mě palec nahoru !!!

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).