Listopadový Brandnooz box

Prosinec je vždycky tak trochu hektický. Přípravy na Vánoce, shon v práci, naddělávání pořadů na období až do Nového roku a člověk si pak ne a ne sednout k počítači a napsat to, co by chtěl. Každopádně nyní už vám konečně přináším recenzi zatím posledního Brandnooz boxu, který vyšel na konci listopadu. 
Krabice byla opět těžší, takže jsem čekala vyšší obsah tekutin uvnitř. Doručení opět trvalo o den déle než mělo, takže jsem se obávala, zda se uvnitř něco nezkazí. Když se to stane jednou, dá se to omluvit, podruhé už je na zváženou. Podle mě není v pořádku, když část objednatelů má balíčky jeden den a druhá až ten další nejspíš kvůli tomu, že Česká pošta není schopná převzít tolik balíků najednou …

I nyní se tedy v balíčku objevily hned dvě skleněné lahve. Obě s pivem, takže nic moc pro mě, ale alespoň jsem ochutnala. Pšeničné pivo Krušovice chutnalo každopádně zajímavě, Březňák mě pak zaujal méně, spíše takový průměr.

Pitím, které mě každopádně zaujalo, byla Kofola Marcipánová. I tato limitka se firmě povedla a měla příjemný doslova vánoční nádech. Příjemný byl obsah také kojenecké vody Rajec, která se prodává v milé malé lahvičce.
Potravina, kterou určitě využiju na vánoční bramborový salát, je majonéza Spak. Zatím jsem jí neotevřela, ale určitě mě její uložení v krabičce potěšilo.

V krabičce se objevil také bohatý bujón zeleninový od firmy Knorr. Nemám tyhle náhražky moc ráda, ale občas je také použiju. Tato želé varianta mi pořád přijde jako menší zlo, než klasická kostka.

Snack Wingy – malé koktejlové klobásky pro mě byly poměrně zklamáním. Byly suché a vůbec ne chutné.

Ani tentokrát v krabičce nechyběly sladkosti. Tyčinka jsem sladká, byla originální a kokosová příchuť mě mile překvapila. Marťánci Gummi mi přinesli vzpomínku na dětství a do lízátek jsem blázen, takže palec nahoru!
Mezi věcmi, které se v krabičce ještě necházely, byla i smetana do kávy Meggle. Já osobně jí nepoužívám, ale návštěva si jí pochvalovala. Horký nápoj Bona Vita i bonbony Pectol jsou klasikou proti kašli. Posledním prvkem v balíku pak byl sáček Tiramisu od Dr. Oetkera. Já tyto polotovary nemám příliš ráda, takže s ním maximálně někoho podaruju.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).