Červnový Brandnooz box

Ráda si stále rozšiřuji své obzory. Také proto jsem se rozhodla, že si objednám svůj první Brandnooz box. Pro ty, kteří jej neznají, se jedná o krabičku s různými vzorky i plnými baleními jídla či nápojů. Každý měsíc vám přijde něco jiného…a to je pro mě právě ta zábava. 
Překvapilo mě hlavně to, že většinu balíčku tvořily nápoje. Váha celé zásilky byla 2 kilogramy!!! Krabička byla v klasickém zeleném designu, volné místo bylo pěkně vycpáno řezanci. Takže byl obsah zásilky zabezpečen proti poškození.

Věcí, která mě zaujala hned na první pohled, byla Hellmann´s American Smokey BBQ grilovací omáčka. Obecně jsem k těmto “hotovým” věcem poměrně skeptická. Proto jsem se hned pustila do ochutnání a marinádu vyzkoušela na kuřecí steaky, které jsem v pátek grilovala. Musím přiznat, že mě výsledek příjemně překvapil. Chuť omáčky je velmi silná, nerozeznatelná od domácí BBQ marinády (omáčky). Co mě zaujalo na výrobku asi nejvíc je velmi výrazné uzené aroma, které mě prostě baví. Jediné, co mě překvapilo, je běžná cena výrobku. V Makru jsem jej viděla mimulý týden za 80 Kč bez DPH. Na druhou stranu, omáčka je poměrně hustá a nespotřebujete jí zase tolik najednou.
Další potravinou, na kterou jsem se v balíčku musela podívat trochu skepticky, je Meggle Panna Cotta. Jedná se o přípravek, který pouze ohřejete, nalejete do misek a vychladíte. Nakonec by vám z něj měla vzniknout panna cotta. Já osobně si raději koupím želatinu a smetanu a mám během pár minut uvařeno…Každopádně výrobek vyzkouším, abych mohla zhodnotit jeho chuť.
Zajímavou záležitostí zejména pro rodiče dětí byla dvě balení dětských tyčinek Vest. Jsou bez soli a obohacené vápníkem a vlákninou. A mně chutnaly :)))).

Věcí, která mě zaujala už trochu více, je koření ruby [raby] od Kotányi. Jedná se o kořenící směsi, které se vtírají zasucha do masa. V mém balíčku byl konkrétně Rub kávový, takže by v něm měla být obsažená káva, bylinky a k mému menšímu nadšení také poměrně dost soli (28%). Kombinace však vypadá velmi zajímavě a rozhodně jí vyzkouším. Druhou kořenící směsí v zásilce je sáček s názvem Maso. Pro mě trochu překvapivě obsahuje maracuju, česnek a libeček. Upřímně si jí dost dobře nedokážu představit, nezbývá než vyzkoušet :).
Teď už se dostáváme k nápojové části, která tentokrát opravdu dominovala. V balíčku jsem našla hned dvě plechovky energetického nápoje Semtex. Konkrétně se jednalo o druhy Original a Forte. Já těmto věcem příliš neholduji, takže jsem jej posunula dále a čekala na reakci. Ta nebyla příliš pozitivní, oba nápoje téměř nepůsobily a žádná vlna energie se nekonala.
Druhým energetickým drijákem byl nápoj Smarty. Stejně jako u předchozího jsem jej nechala ověřit milovníkem těchto tekutin. Ohlas na něj byl mnohem lepší a zajistil přísun energie na několik hodin.
Je to překvapivé, ale energetickým buditelům není stále konec. Další věcí, která pro mě osobně byla opravdu novinkou, se stala Korunní Energetická. Tahle >>minerálka<< chutná poměrně svěže, není vůbec tak sladká jako jiné energeťáky a docela funguje. Takže můžu doporučit i já :).
O dvojitou dávku pití se do balíčku postarala firma Top Topic. Prezentovala zde své dva nápoje, jeden malinový a druhý pomerančový. Klasický Top Topic mám opravdu ráda, tyto nové variance pro mě však byly zklamáním. Chutnají tak trochu jako levné nápoje, které se v supermarketech prodávají kolem 6 korun za 2 litry. Příliš sladké, umělé a pro mě nic moc.
Posledním článkem v krabičce byla malá plechovka Strongbow Red Berries. Cidery obecně mám moc ráda, takže jsem byla potěšena a docela jsem si pochutnala. Byla bych možná raději za trochu méně cukru, ale i takto byl nápoj fajn.
Hodnocení: Boxík hodnotím celkově pozitivně. Věcí v něm bylo opravdu hodně. Přístě bych se však ráda dočkala více jídla nežli nápojů. Příjemně mě překvapily kořenící směsi i BBQ omáčka.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).