Červencový Brandnooz box

Milí přátelé, jak jsem Vám již na Instagramu slíbila, přináším vám recenzi dalšího Brandnooz boxu. Minulý měsíc mě krabička bavila, pojďme se podívat, co mě potěšilo na té červencové.
Balíček byl opět poměrně těžký, vážil celá dvě kila. Záležitostí, která mě zaujala na první kouknutí do krabičky, byla láhev Avanti Hugo. Avanti znám a nikdy jsem z něj nebyla příliš odvázaná, tento produkt mě však příjemně překvapil. Hugo je bezinkové a limetkové příchuti, která nápoj příjemně odlehčuje. Jediné, co mu musím vytknout, je na mě příliš vysoká sladkost.

Věcí, která mi vrazila do očí na pohled druhý, byla hromada paštik. Musím říct, že kupované paštiky nevyhledávám a jedinou, kterou jím, je domácí. Po detailnějším prozkoumání jsem přišla na to, že všech devět druhů (!!!) paštiky je vyrobeno ze sóji a tudíž jsou vhodné pro ty, kteří nejedí maso. To naštěstí není můj případ a paštiku jsem pouze ochutnala a musela zhodnotit jako podivnou mazací hmotu, na které jsou zajímavé pouze její příchuti (orient, bylinky, česnek ad.).

Produktem zabírajícím většinu prostoru krabičky, byly chipsy Bohemia z raných brambor. Na mě bohužel vyšla varianta nesolených, které mě opravdu nezaujaly. Struktura chipsů však byla příjemná, takže možná vyzkouším variantu se solí :).

V krabičce jsem našla ještě jeden alkoholický nápoj. Stejně jako v minulém balení se jednalo o cider Strongbow, tentokrát však ve sklenici. Jako u Avanti se jednalo o bezovou příchuť, kterou mám ráda, takže jsem si jej velmi ráda vypila hned v den rozbalení :).

Velmi zvědavá jsem byla na bylinkový dresing od firmy Spak. Různé dresingy, které mi nedají práci, mám ráda. Problém je v tom, že použitelných a chutných je jich na trhu opravdu málo. Tento mě velmi mile překvapil, chutná skvěle a bylinky jsou v něm opravdu výrazně cítit.
Dalším produktem, který mě potěšil, byla pasta Rio mare. Rozhodně si jí na pečivo namažu raději než sojové paštiky. :))) Za mě palec nahoru.
Sladkými záležitostmi tentokrát byly produkty Emco. V balíčku jsem kromě brusinkových polomáčených cereálních placiček našla také ořechovou tyčinku. Obě věci jsou chutné, výživné, ikdyž obsah cukru zejména u placiček by měl být rozhodně nižší. Na dietu to tedy úplně není, ale když hledáte něco na mlsání, rozhodně doporučuji. 🙂
Dalšími dobrůtkami v balíčku byla dvě velká lízátka Chuppa Chups, která mi udělala velkou radost. Je to jedna z mála cukrovinek, kterým opravdu neodolám a vřele je doporučuji všem okolo :).

Na závěr dnešního článku bych se vám chtěla trošku omluvit za menší aktivitu, v poslední době jsem měla zařizování nad hlavu :), včera jsem se úspěšně vdala a nyní už budu mít na blog snad zase více času. Mějte se hezky.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).