Gurmánský zážitek s eDelikatesy

Dobré jídlo k Vánocům prostě neodmyslitelně patří. Na tom se určitě shodneme. Každý chce svůj sváteční stůl doplnit o to nejlepší a připravit pro své hosty nějaký ten chuťový zážitek.

Eshop se zahraničními specialitami eDelikatesy je jednou z mých dlouhodobých spoluprací. Proč? Protože vím, že produkty, které nabízí jsou v maximální možné kvalitě a stoprocentně originální. Dnes jsem se rozhodla Vám tady ukázat několik mých oblíbenců, kteří jsou stálicí na mém nákupním seznamu a také pár novinek, které ke mě kurýr tentokrát vezl prvně.

Absolutní TOPovkou v nabídce jsou pro mě různé tapas. Španělské klasiky jako je jamón serano, salchichon nebo skvělé extra paprikové chorizo. Pokud plánujete na Silvestra opravdu velkou párty, možná oceníte jako originální občerstvení třeba celou sušenou sedmikilovou šunku 🙂 hezky v balení i se stojanem a nožem na krájení. Většinou nezapomenu ani na nějaký ten sýr, aby masa nebylo příliš.

Kategorií, kterou nevynechávám, je jsou různá kvalitní vína. Například mé oblíbené šumivé víno AT Roca.

Tentokrát jsem poprvé volila také nějakou tu sladkost. Pokud jste milovníci fíků a čokolády, určitě vyzkoušejte tuto kombinaci. Ve stylové krabičce rozhodně uděláte radost s fíky v čokoládě se slaným karamelem jako s dárkem.

 

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).