TIP: Dárek, který udělá radost a skvěle chutná

Vyřešit vhodný dárek k narozeninám nebo třeba Vánocům může být problém. Zejména trefit se do vkusu mužům není vždycky jednoduché. Já jsem před nedávnem vyřešila tento problém díky mému oblíbenému eshopu se španělskými dobrotami.

O tom, že ze mě udělal covid trochu nákupního lenocha a objednávám většinu věcí z internetu, už jsem Vám psala. Hromada práce a málo času mě čím dál častěji nutí vybírat tímhle způsobem i dárky. Ty já ráda dávám praktické – ideálně takové, které se dají prožít, sníst nebo vypít. A když Vám někdo připraví přímo krabičku plnou exkluzivních potravin, je to o to pohodlnější.

Právě v obchodě edelikatesy si můžete vybrat z různých dárkových krabiček. Standardně v každé najdete nějaký nápoj – víno klasické nebo šumivé, originál španělský salchichón, chorizo, vynikající jamon serrano nebo opravdu výtečné sýry.

U mužů určitě uspějete s exkluzivním balíčkem, kde nechybí třeba ani olivy, jelení paté s portským vínem nebo mlýnek s kvalitním pepřem.

Volit můžete samozřejmě také mimo dárkových balíčků také mezi produkty z jednotlivých kategorií eshopu. Například výrobky z lanýžů, sada originálních přísad na přípravu paelly nebo kvalitní marmelády udělají určitě také velkou radost.

Jaké dárky dáváte rádi vy? Chutná Vám španělská kuchyně?

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).