Když povlečení, tak kvalitní české

Asi každý chce mít svou ložnici útulnou a cítit se v ní příjemně. K těmto pocitům bezesporu napomáhá správný výběr povlečení. Dříve jsem nakupovala povlečení tam, kde se mi to namanulo. Posledních pár let se snažím vsázet na kvalitu. Když mi před několika dny přišla nabídka na spolupráci s eshopem Zdeněk Staněk povlečení, rozhodla jsem se jí přijmout hned z několika důvodů.

Velmi mě baví hlavně to, že eshop nabízí pouze vlastně šité povlečení z kvalitních materiálů. Jde o českou rodinnou firmu, která si základá na precizní práci. Objednávala jsem dvě sady povlečení, jednu klasickou s květinovým vzorem pro nás a druhou se zvířátky pro kluky. Vybírala jsem primárně bavlněné povlečení, protože mám tento materiál nejraději. Eshop ale nabízí třeba i krepové či z mikroplyše. Mé povlečení je z edice Bavlna lux. Materiál je pocitově velmi kvalitní, hustý a ani při praní na vysokou teplotu neztratil nic ze svých vlastností. Barvy na látce odpovídají tomu, co jsem si na eshopu vybrala.

Zip nebo knoflíky? 

U povlaků bojuji poměrně často s tím, že nemají dobré zapínání. Pokud jsou zde knoflíčky, při častém otáčení v noci je musím ráno denně zapínat a tak upřednostňuji zipy. U výrobků z eshopu Zdeněk Staněk povlečení si můžete vybrat, zda chcete variantu s knoflíky či zipem. Není potřeba tedy dělat žádné kompromisy.

Všechno na jednom místě

Neobjednávala jsem pouze povlečení, ale také prostěradla. Vybírat můžete opět z několika druhů a kvalit materiálů. Já osobně jsem volila jersey 185g a neprohloupila jsem. Je krásně hustě tkané, drží hezky tvar a myslím, že se neproděraví během prvních dvou praní jako některá od konkurenčních obchodů. V nabídce je spousta barev od černé, přes červenou až po bílou klasiku.

Já jsem s výrobky firmy zatím maximálně spokojená. Široká nabídka, kvalitní výrobky a hlavně pro mě velmi důležitá podpora českých firem za mě rozhodně znamenají to, že Vám mohu výrobky z eshopu Zdeněk Staněk povlečení doporučit. Pokud máte děti, určitě doporučuji kouknout i na dětské povlečení, ať už do dětských postýlek pro školáky nebo i do postýlek pro miminka.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).