Testování: Opavia Bochánky

Značka Opavia je na českém trhu znakem tradiční kvality, klasických oplatek a dalších dobrot. Přesto přichází na trh i s novinkami. Tentokrát jsme dostali k vyzkoušení Opavia Bochánky. Jak nám chutnaly? 

Opavia Bochánky můžete na trhu koupit ve svou chuťových variantách, klasik a čokoládové. Klasik je klasická světlá měkká buchtička, připomíná mi velmi olejovou buchtu. Klasiku, která nikdy neomrzí a je raz dva hotová. Druhá, čokoládová, varianta obsahuje kousky skvělé čokolády, je však také příjemně nadýchaná, vlhká a měkká.

Softíky mi velmi chutnaly. Líbila se mi hlavně jejich struktura, nic dusivého, drobivého, zkrátka malý měkký a nadýchaný polštářek. Osobně mi více chutnala čokoládová varianta, zejména kvůli kouskům čokolády uvnitř. Sousta se velmi snadno rozpuští na jazyku. Bochánky se prodávají ve dvou velikostech balení – buďto rodinném baleném po pěti kusech nebo jednotlivě balené po jednom. Dovedu si tedy velmi dobře představit, že bych si malé balení vzala do kabelky jako krizovou svačinku nebo třeba dětem do batůžku na výlet. Na rozdíl od klasických oplatek nedrobí, krásně zasytí a nezbude z nich kromádka drobků při prvním rozsednutí batohu :).

Už jste Bochánky vyzkoušeli? Která varianta Vám chutnala více?

 

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).