Milka jako můj lék na karanténu

Měsíc a půl nás Ester Ledecká z televizních obrazovek lákala k zapojení se do soutěže o skvělý termo hrnek Milka. Doufám, že jste se zúčastnili i Vy. Stačilo zaregistrovat účtenku a čekat na slosování. A buďme upřímní, nakoupit si produkty od Milky není vůbec žádný problém.

  

Aktuální karanténa je jako dělaná na to zpříjemnit si čas od času den něčím sladkým, že jo? Já osobně mám nejraději klasickou fialovou mléčnou čokoládu Milka. Kostička jako vzpruha po náročném pracovním dni je téměř jako balzám na duši. Tentokrát jsem na vyzkoušení dostala hromadu dobrot, které sice obsahují čokoládu Milka, ale základ je jiný. Věděli jste třeba, že Milka dělá například skvělé brownies? Je hezky balené po jednotlivých kostičkách, takže nemáte tendenci se jím přecpávat.

 

Tentokrát mě, ale nejvíce potěšily skvělé sušenky Milka Sensations. Světlé nebo čokoládové sušenky, které mají vláčné jádro a čokoládové bobky na povrchu. Nic neobvyklého, říkáte si? Zkuste si je dát na 10 vteřin do mikrovlnky. Střed sušenky je pak krásně tekutý a chutnají, jako byste je právě vyndali z trouby. Prostě mňamka.

Zmínku si za mě rozhodně zaslouží ještě křupavé tyčinky plněné tekutou čokoládou Milka Crunchy Break Choco. Jsou opět balené jednotlivě, takže můžete z krabičky vytáhnout právě jednu a vzít si jí třeba na výlet nebo potěšit vaše děti, až otevřou ve škole (až tedy začne) krabičku na svačinku.

Máte taky svůj oblíbený Milka produkt? 🙂

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).