Mentos žvýkačky – ideální společník na každý den

Bonbony Mentos zná asi každý z nás, Mentos žvýkačky Pure Fresh se už taky pomalu stávají stálicí na našem trhu. Já osobně mám nejraději variantu s příchutí Lemon v praktickém 30 gramovém balení. Miluju tu svěží citronovou chuť, která se rozprostře v ústech po zakousnutí do žvýkačky.

V tomto balení se na českém trhu dají sehnat také varianty Spearmint, BubbleFresh, Strawberry, White Sweet Mint a Fresh Mint. Bbsahují tekuté jádro, což třeba já na žvýkačkých miluju. Ti, kteří preferují balení žvýkaček v ruličce, si asi spíš vyberou Mentos Gum Rolls. Pokud máte velkou spotřebu nebo máte rádi žvýkačky do zásoby, ideální je pak velké 60 gramové balení.

Kromě tekutého jádra oceňuju na žvýkačkách Mentos Pure Fresh hlavně to, že jejich chuť vydrží opravdu dlouho a během žvýkání nemění strukturu. Tohle není u jiných značek bohužel samozřejmostí.

Pokud máte produkty Mentos také rádi, značka pro Vás připravila soutěž. V ní můžete vyhrát nejen balíčky právě zmíněných žvýkaček, ale také iPhone 11 Pro. Vše probíhá na Instagramu Mentos a zapojit se můžete až do 3.3.2020. Pravidla soutěže si můžete přečíst TADY.

Ti z Vás, kterým se nechce čekat, jestli vyhrajete právě vy, si můžete stále zajít pro žvýkačky na některou z Mentos zastávek. Do konce února jí najdete ještě v Plzni a zkrátka nepřijdete ani, pokud jste ze Slovenska. Po jedné Mentos umístil také v Bratislavě a Košicích. Každé 2 minuty si můžete na zastávce vyzvednout své balení žvýkaček Mentos Pure Fresh.

Mentos

Jaké jsou Vaše oblíbené žvýkačky? Máte raději klasické peprmintové nebo raději ochucené?

 

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).