TESTOVÁNÍ: Manner Trink Cacao

Moje ráno by nebylo tím správným startem do nového dne, kdyby nezačalo nějakým teplým nápojem. Tradičně je to kvalitní káva nebo třeba kakao. Díky spolupráci se serverem Žena-in se mi do ruky dostal kakaový nápoj Manner Trink Cacao. Z čokoládově vonícího prášku prodávaného v praktické válcové dóze připravíte během minuty super doplněk k snídani nebo třeba svačině.

K přípravě kakaového nápoje stačí do hrnečku vsypat pět lžiček prášku, zalít jej teplým mlékem a promíchat. Výsledné kakao je krásně krémové, není příliš sladké, má vydatnou kakaovou a lehce nahořklou chuť. Míchat můžete směs také se studeným mlékem, mně ale víc vyhovovala teplá varianta. Naprosto luxusní je pak verze, kdy přášek zalijete našlehaným mlékem, mňam.

Složením je drink také velmi sympatický, obsahuje pouze nízkotučné kakao a cukr. Plusem výrobku může být také jeho status Fair Trade.

Firma Manner je stálice mezi výrobci kakaa. Na trhu s ním se pohybuje již od roku 1898. Používané kakao pochází z vlastní firemní pražírny. Balení Trink Cacao odkazuje k bohaté historii firmy. Nejen původní červenou barvou dózy, ale také pro firmu Manner typicky růžovou.

Jaký nápoj preferujete po ránu Vy?

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).