TESTOVÁNÍ: Granko mléčný nápoj

Které dítě by nemilovalo Granko? Jako nápoj ráno ke snídani, na krupicovou kaši nebo jako posyp na pohár se šlehačkou. V rámci testování pro Ženu-in se mi tentokrát dostala do ruky novinka od Granka v podobě hotového studeného nápoje v krabičce s brčkem. Musím přiznat, že tentokrát více testoval Alex, než já. 

Nápoj má příjemnou kakaovo-mléčnou chuť, za velké pozitivum považuji snížený obsah cukru. Ten by měl být o 30% nižší, než u většiny podobných výrobků na českém trhu. Nemusíte tak mít výčitky, že dáváte dětem příliš sladkého. Pitíčko je ideální třeba ke svačince nebo do batohu na výlet. Komu by se taky chtělo sebou tahat hrnek, sypký kakaový prášek, mléko a lžičku, že?

Nápoj Granko jsme sebou vyvezli na naši zářijovou dovolenou a víte co? Žádné jsme nedovezli zpátky. Musíme tedy dát palec nahoru! Já za sebe musím pozitivně ohodnotit taky složení. Výrobce nezapomněl kromě příjemné chuti také na přidané vitamíny a minerály.

Jak to máte Vy? Milujete Granko? Máte na něj z dětství nějaké vzpomínky?

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).