Testujeme krmivo Pet Specialist

Ten, kdo mě sleduje na Instagramu a Facebooku, si jistě všiml, že jsem vás v posledních dnech zavalila fotografiemi z testování zvířecího jídla značky Pet Specialist. Prodej tohoto krmiva zajišťuje primárně obchodní síť prodejen Tesco Česká republika, takže jej možná někteří z vás znáte. Cenově se řadí spíše do kategorie levnějších výrobků, vymezují se pro mě příjemným černým obalem, který mezi záplavou zelených, modrých a červených krmiv vyniká.

 

Hned na začátku se musím přiznat, že nejsem žádný velký odborník na psí/kočičí žrádlo. Zkrátka pokud našim miláčkům chutná, ráda jim ho dopřeju a nějak hlouběji se jím nezabývám. A přesně takhle to bylo i u produktů značky Pet Specialist. Trochu s obavou jsem našemu jorkšírovi Jackovi vysypala první masovou kapsičku do misky a čekala, co se bude dít. Světe, div se, vyluxoval jí do posledního kousíčku, a to je jinak opravdu vybíravý.

K testování jsme dostali jednak produkty psí a jednak produkty určené pro kočky. První z jmenovaných obsahovaly – psí granule pro malá plemena, masové taštičky, masovou konzervu, dentální tyčinky mátové a dobrůtky ve tvaru slaniny. Na výrobcích je uvedeno, že neobsahují žádná přidaná aromata, barviva či konzervanty. Testovali oba naši psi – zmíněný jorkšír Jack a labrador Bret. Jack si pošmákl na kapsičkách a slaninových dobrotách, Bret pak snědl masovou konzervu a granule. Oba se nerozmýšleli a do všech výrobků se pustili bez nějakých okolků. Jediný problém byl u granulí, které Jack nechtěl. Ale to u něj není novinka, koupit mu granule, které by jedl, je opravdu problém.

Před několika týdny nám někdo do zahrady hodil kotě. Kromě naší staré kočky Mňauí máme tedy taky kočičího puberťáka Lálího. Krmivo pro kočky se nám tedy opravdu hodilo. Největší radost měly obě z masových konzerv Pet Specialist a kapsiček. Opět jsou bez přidaných chemických látek a opět se z misek ztratily raz, dva. Trochu problém měly naše kočky s granulemi, na které nejsou zvyklé. Ale to není chyba krmiva, ale našich zvířat. V balíku mi pro naše kočky přišly taky kočičí dobroty s kuřecím masem. Po těch se jen zaprášilo.

Já osobně nemohu samozřejmě produkty objektivně zhodnotit, nicméně našim zvířatům chutnaly. Vizuálně i čichově vypadaly opravdu lákavě. Zvířata po jejich konzumaci byla spokojená, dokonce ani na stravu citlivý Jack neměl žádné ze svých občasných zažívacích problémů. Za mě tedy pozitivní hodnocení, určitě krmivo Pet Specialist vyzkoušejte a dejte mi vědět, jestli vašim mazlíčkům taky sedlo.

 

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).