Vánoční tip: Udělej si placku! .cz

Miluju všechny kreativní aktivity. Když jsem dostala možnost vyzkoušet služby internetového obchodu udelejsiplacku.cz, neváhala jsem ani minutu. Takhle mladá firma z Brna nabízí možnost vyrobit si placky, zrcátka nebo třeba magnety se svým vlastním designem. Všechno je nesmírně interaktivní, celý návrh vidíte v reálném čase přímo na webu, máte hotovo během několika málo minut a do pěti dní máte své individualizované výrobky doma.

Já jsem si nechala vyrobit hned několik různých produktů s logem blogu. Úplně skvělá jsou zrcátka do kabelky, které mají zadní stranu pokrytou logem nebo obrázkem, který jste si zvolili. Máte taky plnou ledničku různých papírků, faktur a nezbytností, na které nemůžete zapomenout? To se rozhodně neobejdete bez magnetek. A proč si nevyrobit vlastní a originální? I tohle udělejsiplacku.cz umí. Bez delšího rozmýšlení jsem si nechala “natisknout” i několik placek, které si každý správný hippster může připnout na tašku nebo třeba čepici. Já je schovám pro vás do nějaké soutěže jako malý dáreček.

A když jsem viděla, jaké skvělé výsledky mi dorazily domů, nechala jsem si připravit i několik drobností s fotografiemi ještě z mé svatby. Konkrétně zrcátko, bez kterého nedám ani ránu. Co bych to byla za reportérku, kdybych se nestarala o to, jak vypadám, že? 🙂 A taky dvě magnetky o různých velikostech. Fotografie na magnetech i zrcátku jsou velmi kvalitní, není vůbec poznat, že jsou “vytisknuté” a krasavci nevyjeli takto přímo z výrobní linky.

Kromě výše uvedených si můžete navrhnout také svoje vlastní náušnice, klíčenky, prsteny nebo třeba otvíráky. Nabídka je opravdu široká. Pokud stále nevíte, čím obdarovat své blízké o Vánocích, určitě si vyberete. Nic totiž nepotěší tak, jako originalita :).

Zdroj: udelejsiplacku.cz

A protože jsou lidé z udělejsiplacku.cz skvělí, nabídli mi pro vás slevu pro vaše objednávky. Po tom, co si v eshopu připravíte všechny výrobky tak, jak si je představujete, vložte v košíku slevový kód: wevush

Díky tomuto získáte na svou objednávku 20%ní slevu, což je opravdu super. 

One Comment

  1. Taky mám tyhle kreativní věcí ráda. Vypadá to moc hezky a člověk alespoň nemá to, co každý druhý 🙂

    MagicBeautyLife

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).