Brandnooz Box červenec 2017

Červenec byl letos ve znamení shonu a příchod Brandnooz Boxu jsem příliš neřešila. K pořádnému testování jsem se dostala až teď v srpnu a opět vám samozřejmě chci poreferovat, co všechno krabička s překvapením obsahovala tentokrát.

Rio Mare je většinou nositelem kvality. Ani zde to nebylo jinak. V boxu jsem našla Rio Mare grilovanou makrelu v extra panenském olivovém oleji. Když opomenu poměrně vysokou pořizovací cenu produktu, tradičně nezklamal. Velmi zajímavá byla také steaková hořčice Boneco. Má v sobě velké kousky hořčičných semínek, je velmi rustikální a chuťově opravdu skvělá ke grilovaným masům. Nemůžu opomenout ani další oblíbenou lahůdku – sušená rajčata Efko smoked BBQ. Mají lehce uzenou/grilovanou chuť. Skvěle se hodí třeba do salátu k nějakému opékanému masu.

Kukuřičné chlebíčky Racio BIO splnily přesně to, co jsem od nich očekávala. Křupavé, chutné a hlavně zdravé. Slané tyčinky se sýrem Havlík znám již velmi dlouhou dobu a opravdu ráda si je jednou za čas koupím. Nerozumím sice umístění tohoto již roky prodávaného produktu do boxu, ale ráda si jej dám.

Limitované edice sirupů Jupí mám ráda. Tentokrát přišel koktejl Mai-Tai. Super sladká třešňová chuť, zkrátka takový nealkoholický drink. Úplně stejně mi chutnala novinka od Mattoni – spritz. Je skoro jako alkoholický originál a určitě si jí ještě někdy koupím.

Po delší době box obsahoval pro mě samé zajímavé věci. Nejen novinky, ale také stálice. Za mě tedy rozhodně palec nahoru! 🙂

 

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).