Brandnooz box červen 2017

S Brandnooz boxem je to různé. Jednou jsem nadšená, jindy zase zklamaná. Ale jinak to asi nejde, každý máme jiný vkus a také jiná očekávání. Taková jsou prostě fakta a není možné vyhovět všem lidem najednou. Minulý box (květen) mě vůbec nezaujal. Málo produktů, které navíc nebyly vůbec zajímavé. Tentokrát je to přesně naopak, poslední krabička se řadí mezi ty nejpestřejší, které mi kdy přišly. Pojďme se tedy kouknout, co obsahovala.

Box byl opět nad očekávání těžký. Již tradičně to bylo zapříčiněno obsaženými nápoji. Největší místo v krabici zabíralo Avanti Kir Royal s příchutí černého rybízu. Sekt jsem si vychladila a poměrně se na něj těšila, velmi nemile mě však překvapila jeho příliš sladká chuť. Úplně stejné resumé mají i dvě sklenice Mirindy. Jedna s příchutí meloun a druhá s příchutí ananas. Obě byly tak hrozně sladké, že jsem je nebyla schopná dopít. Již tradičně i tento box ukrýval i nějaký ten energy drink. Tentokrát šlo o Big Shock! Spritz. Nápad nové příchuti je jistě zajímavý, produkt však již tradičně skončil u manžela.

Velmi mile mě překvapily křupky Cheetos peanut, které byly krásně křupavé a moc chutné. Rozhodně si je ještě koupím. Mou oblíbenou dobrůtkou je KitKat, jeho umístění do krabičky mě tedy mile potěšilo. Box obsahoval i pytlík Mixle Pixle Mini. Bonbony jsou fajn jen tak na výlet, když v tašce nemáte místa nazbyt.

Nebyl by to Brandnooz box, kdyby neobsahoval nějaký ten instantní pokrm. Tentokráte to byla rajská farmářská polévka od Vitany. Obvykle tyhle produkty nemám ráda. Důkladně jsem prostudovala složení a zjistila, že jídlo skutečně neobsahuje, jak garantují, glutamáty a palmový tuk. Jde tedy o výrobek, který je fajn vzít sebou například na dovolenou nebo jej uvařit, pokud nemáte příliš času. Velmi ráda jsem byla také za Hellmanns tatarku Delikátní. Tenhle výrobek mám prostě ráda a jeho chuť i kvalita je výtečná. Jako poslední jsem v krabici objevila šťávu k masu od Vitany. Určitě zajímavá alternativa k bujónům. Jistě, není nad domácí, ale rozhodně raději použiju tuhle želé variantu, než klasickou kostku.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).