Brandnooz box únor 2017

Na začátku recenze si vám musím opět trochu postěžovat. Na krabičku se každý měsíc těším, ale už několikrát mě vykolejilo její pozdní dodání. Tentokrát bylo na Facebooku uveřejněno, že zásilky dorazí poslední únorový den. Většina odběratelů z oblasti Čech box obdržela, my z Moravy dle několika reakcí na samotné FB stránce však svojí krabici dostala do rukou až 1. března. Nevím, zda je chyba na straně pozdního zaslání nebo samotné pošty…no nic, pojďme se podívat dovnitř.

Box tentokrát obsahoval opravdu hodně nápojů, konkrétně celkem čtyři. Dva z nich byly značky Veritea, jeden čaj černý s citrónem a druhý zelený s broskví. Oba produkty mi velmi chutnaly. Čaje byly silné, pro někoho možná dost sladké, pro mě tak akorát. Příchuti nebyly příliš výrazné, zkrátka dobrota. Tentokrát jsem pro vás vyzkoušela osobně i jeden energetický nápoj. Konkrétně Semtex krvavý pomeranč. Podobné výrobky moc nevyhledávám, ale tento mi chutnal. Měl zajímavou příchuť a byl úměrně těmto nápojům sladký. Poslední lahví pak byla Toma Natura citron a máta. Podobné  kombinace ovoce a bylinek se v poslední době velmi rozmohly. Mě to však vůbec nevadí a velmi mi to chutná. Nezklamala mě ani tato minerálka, takže palec nahoru! 🙂

Velmi příjemně mě překvapily novinky od Bohemia – kotlíkové brambůrky (mořská sůl a rozmarýn) a kotlíkové arašídy (se sladkým chilli). Obojí skvěle chutnalo, mělo krásnou rustikální strukturu a zajímavé příchuti. O dost méně mě zaujal pak dezert “v prášku” od Dr. Oetkera. Konkrétně šlo o Mousse au Chocolate, zatím jsem jej nezkoušela. Již po několikáté se v boxu objevil produkt značky Pedro. Tentokrát šlo o komprimátový mix a docela mi chutnal.

Produktem, se kterým jsem vás seznámila už v receptu na thajské červené kari, je Rama s kokosovým a mandlovým olejem. Musím říct, že rostlinné tuky celkově nemám moc ráda. Raději používám ty živočišné. Tento je však zajímavou variantou hlavně do exotických pokrmů. Poslední výrobek, kečup Kand ocenil hlavně manžel, který ´kečup používá. Výrobce uvádí, že je produkt slazený přírodními sladidly. Já osobně jsem rozdíl nepoznala, ale pro někoho může jít o zajímavou informaci.

Celkově box musím pochválit za široké spektrum obsažených produktů a jejich vysoký počet. Opět bych vytkla některé instantní “dobroty”, které mě až tak nezaujaly.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).