Brandnooz box duben 2016

Dnes vám opět přináším recenzi Brandnooz boxu, konkrétně krabičky za měsíc duben. I tentokrát byl poměrně bohatá, jen mě mírně zarazil počet >>sypkého<< obsahu. Ten byl ovšem poměrně zajímavý, pojďme se na to podívat detailněji.

Jak jsem již v úvodu článku naznačila, krabička obsahovala poměrně dost pytlíků se sypkým nebo sušeným obsahem. Mile mě potěšila Jedlá želatina Vitana pro sladké i slané použití, kterou jsem Vám představila již tento týden v receptu na aspik. Zafungovala bez problémů a byla s ní příjemná manipulace. Zajímavý byla také novinka od BeBe – sušenka NaMěkko. Dostála svému názvu byla příjemně měkká a myslím, že se fajn hodí jen tak k svačině nebo jako rychlé občerstvení například při sportu. Mého manžela, milovníka ovesných kaší, potěšila Ovesná kaše Dr. Oetker s příchutí brusinek. Jedná se o naprostý standart, který se vyrovná kaším jiných značek. Pozivitně hodnotím však zajímavé aroma, protože já osobně čokoládovou ani jahodovou kaši (které jsou nejčastější) nemám moc ráda. V dalším pytlíku bylo ukryto Vitana Staročeské sypání. Směs cukru a koření určená zejména na kynuté těsto – buchty, koblihy a jim podobné. Až budu mít příležitost, určitě ráda vyzkouším. Poslední sypký produkt – Kotányi kořenící směs na rajčatový dip je pro mě trochu neznámou. Upřímně se mi do jejího ochutnávání moc nechce, daleko více by mě zajímala například varianta dip česnekový nebo barbecue, které byly také v nabídce. Rajčatová příchuť z pytlíku mi zkrátka nepřijde ideální řešení.
Produktem, který mě velmi mile potěšil, byly bonbony Pedro Ovopecky. Mám tyhle gumové sladkosti velmi ráda, bonbony chutnaly příjemně ovocně a měly příjemnou měkkou strukturu. Zkrátka dobrota. Chuťově mě zaujaly i chipsy Chio Barbeque, bohužel jsem je mohla pouze ochutnat, vzhledem k tomu, že byly dost pikantní, ale ostatním členům naší domácnosti vyloženě vyhovovaly. Součástí krabičky byl také sáček Nescafé 3 v 1 Coconut dream. Musím říct, že mám v oblibě opravdu jiné druhy kávy, ale myslím, že jako rychlá varianta, když nemáte možnost udělat si kvalitní presso, se může tato rychlovka také hodit. Trochu mi vadí pouze lehce umělé aroma kokosu.

Ani tentokrát nechyběly v boxu nápoje a tekutiny. Velmi mi chutnal Vitamín Sirup Korunní s příchutí grapefruit a liči. Je opravdu příjemný a stačí ho použít opravdu jenom trochu a vytvoříte si příjemný drink. Manžel dostal k degustaci plechovku piva Krušovice v limitované edici pro MS v Ledním Hokeji a zhodnotil ho jako chuťově zajímavé. Já jsem naopak ocenila Alpro Coconut Cuisine, který se dá velmi vhodně použít jako náhražka místo klasické smetany. Já jsem jí použila například jako přísadu do chřestové polévky.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).