Brandnooz box březen 2016

Měsíc se opět s měsícem sešel a mám pro vás recenzi na březnovou krabičku plnou jídla. Po minulé zásilce jsem byla opravdu zvědavá, kolik a jaké produkty ke mně dorazí. A světe div se, i tentokrát jsem měla z obsahu boxu radost a většinu věcí ihned neváhala vyzkoušet.
Hned první produkt, který vám představím, mě trošku zklamal. Jsou jím Zátkovy vaječné celozrné těstoviny. Těšila jsem se až je ochutnám, ale musím přiznat, že mi v nich zkrátka něco chybělo. Zvláštně se v ústech rozdrobovaly a zejména strukturou mi nebyly vůbec příjemné. Velkou hitparádou však pro mě byla předvařená červená řepa Efko, kterou jsem vám představila již v receptu na salát s ořechy. Zajímavé mi přišly také dva druhy instantních farmářských polévek od Vitany. Jak již jistě víte, nejsem příznivce těchto polotovarů, ale zde jsem ochotná přimhouřit oko. Zatím jsem vyzkoušela polévku z červené čočky. Výrobce vynechal glutamáty a konzervanty a v případě časové tísně, se jistě nasytíte. Druhý pytlík s vločkovou polévku na svou příležitost v naší domácnosti teprve čeká. Stejně tak i sklenice s předpřipravenou tradiční živáňskou omáčkou od firmy Kand. Upřímně nevím, k čemu jí využiji a asi bych se bez ní úplně obešla.
Ani tentokrát nechyběl v krabici nápoj. Konkrétně se jednalo o TOP TOPIC s příchutí citronu. Pro mě bylo pití příliš sladké, ale rozhodně chutnalo lépe, než produkty od této firmy, které byly umístěny v červnové krabičce. Věc, se kterou si příliš nevím rady je tekuté ochucovadlo od Maggi. Osobně tyto produkty příliš nevyužívám, tudíž si asi chvíli posedí na poličce. Velmi příjemný byl další obsažený produkt – Sour Cream od firmy Spak. Jemná omáčka, která lehce připomíná něco mezi majonézou a jogurtovou omáčkou. Opravdu bezvadná například na brambory či k masu. Tři čaje od značky Ahmad Tea právě čekají na vyzkoušení, ale myslím, že budou dobré stejně jako většina produktů od tohoto producenta čaje. Dost se těším zejména na příchuť Maple Syrup.
Také součástí tohoto boxu byly i sladké dobroty. Moji pozornost ihned upoutala bonboniéra Figaro Perličky, která byla jedním slovem opravdu výborná. Jemná chuť a křupavé kuličky uvnitř mě opravdu bavily. Velmi mi chutnala také tyčinka s ovocnou příchutí Fruity od firmy Chocoland. Byla opravdu šťavnatá a zároveň velmi osvěžující. Radost mým blízkým udělaly i dva řezy Balconi, cereální a karamelový. Oba dle reakcí chutnaly a zaujaly hlavně svou čerstvostí a měkkou strukturou.
Za mě tedy opět velmi povedený box, který jsem si opravdu užila. Jsem opravdu zvědavá, co bude obsahem krabičky příští měsíc. Pokud si Brandnooz udrží kvalitu nastavenou v posledních dvou krabicích, máme se určitě na co těšit.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).