Brandnooz box leden 2016

Už mi přišly Brandnooz boxy, které stály opravdu za to a také takové, které mi vlastně vůbec nic krom mírného pocitu rozhořčení nedaly. Bohužel musím říct, že ten lednový se řadí do druhé skupiny. Pojďme si ukázat, proč. Na začátek musím uvést, že mi box dorazil opět s denním zpožděním. Takže někteří odebíratelé již svou krabici měli a mě teprve přišla zpráva o jejím odeslání. Čím jsem si tuto “výsadu” zasloužila, netuším. 
Jedinou věcí v krabičce, která mi udělala radost, byla malá lahvička (0,2 litru) sektu Rotkappchen. Jednalo se o průměrný sekt, který ničím nepřevyšoval lahve od klasických značek. Ráda jsem si ho večer otevřela, ale to je tak všechno.
Další skleněná láhev ukrývala pivo Březňák 11°. Pivo chutí připomínalo levná lahvová piva ze supermarketů. Nepřevažovala žádná výrazná chuť, nebylo hořké ani nasládlé. Takže horší průměr.
Nealkoholickým nápojem tohoto boxu byl džus Pure jablko. Ten jsem s chutí vypila, jedná se však o produkt, který byl pouze s jinou příchutí obsažen již v jednom z předcházejících boxů.
Výrobky, které mě zklamaly opravdu nejvíc, byly pytlíkové polévky Maggi, konkrétně písmenková a rajská. Nejsem přesvědčena o tom, že tyto polotovary patří do boxů. Navíc buďme upřímní, pytlíkovka není zrovna záležitostí, kterou by většina populace neznala. Takže v tomto případě opravdu nejde o to, vyzkoušet něco nového. Podobně je to také u hotové jíšky Vitana, kterou si opravdu raději udělám doma.
Ze sladkého byly tentokrát obsaženy dva balíčky bonbonů Mentos Choco. U nich musím uznat, že mi docela chutnaly a možná si je koupím ještě někdy příště.
Ty, kteří propagují zdravou stravu, asi potěšila tyčinky Mixitka. Mě ovšem neohromila, byla sušší. Navíc si myslím, že je uvedených 39 korun za tyčinku až příliš při její chuti.
Žádnou velkou novinkou nebyly bonbony Ricola Meduňka, které má však rád manžel, takže jsem mu je s radostí přenechala.
Celkově si myslím, že byl box obsahově velmi chudý. Většina věcí se opakovala nebo byla instantní. Cena při sečtení hodnot produktů byla 275 korun, což při běžné ceně 279 při měsíčním předplatném, není příliš pozitivní. JÁ OSOBNĚ VELMI DOUFÁM, ŽE SE PŘÍŠTÍ BOX POVEDE VÍC. ROZHODNĚ MÁ BRANDNOOZ, CO NAPRAVOVAT.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).