Brandnooz box září 2015

Na box se každý měsíc těším. Některé měsíce se jeho tvůrci trefí do mého vkusu víc a jindy zase méně. To je přirozené a já musím říct, že tentokrát nejsem zase tak moc nadšená. Minulý měsíc se mi krabička líbila o poznání víc.

Box byl opět poměrně těžký, což mě vždycky hned trochu zklame, protože vím, že v něm bude hromada nápojů. Tohle podezření se mi po otevření samozřejmě potvrdilo. Největší část bedny zabíraly dvě litrové lahve ochucené Korunní. Já jsem dostala příchuť broskev, která mi docela chutnala a klidně si jí dám někdy zase znovu, a pak příchuť citrón. Ta mi naopak nechutnala vůbec. Byla na můj vkus opravdu hodně kyselá a chutnala dost uměle.
Druhou Korunní jsem už nestihla vyfotit, protože jsme jí vypili :).
Dalším nápojovým překvapením byl sojový nápoj pro děti Alpro. Nemám tyto zdravé náhražky moc ráda. Nechala jsem tedy tentokrát zkoušet manžela, který si pochutnal. Výhodou nápoje je určitě nulový obsah laktózy, která může některým lidem způsobovat zdravotní problémy. Jinak bohužel nevidím moc důvodů, proč bych já osobně měla toto pití zakoupit.
Z věci, kterou jsem nejprve se zuřivým pohledem považovala za další >>pitíčko<<, se vyklubalo velké balení tatarské omáčky Spak. Tady musím přiznat, že je chuťově poměrně příjemná a pokud se vám nechce dělat se s domácí, tato vám v lednici chvíli vydrží a splní svou funkci perfektně.
Růžová menší krabička pak skrývala čaj Lipton Flirty Lady. Výrobce slibuje květinový nádech, čaj obsahuje ibišek a ten mi chutná. Zatím jsem si ho neuvařila, ale určitě to brzy napravím.
Pokud nechcete pít minerálku, sojový nápoj ani čaj, můžete si dát pivo. Stejně jako v jedné z minulých krabiček se zde objevilo Bear Beer od německého výrobce. Tentokrát se jedná o pivo světlé, které je bohužel stejně hodně hořké jako minule. Za mě tedy nic moc, manžel si pochutnal.

 

Funkci dobrotky tentokrát splnilo Mentos Popins Fruit. Bonbony jsou dobré, mají šťavnatou chuť a celkově jsem si je užila. Potěšil mě taky stylový pop-artový obal, který určitě upoutá hodně zákazníků.
Nebyl by to Brandnooz box, kdyby v něm nebylo i nějaké to sypké dochucovadlo. Tentokrát se jednalo o koření od firmy Santa Maria. V mé krabičce bylo sbaleno Taco seasoning mix, které určitě vyzkouším až budu připravovat něco opravdu mexického. Posledním výrobkem byly rýžové chlebíčky free style a příchutí kopru a smetany. Byly opravdu chutné, originální a celkově vylepšily můj pohled na box.
Co vy? Jak se vám líbil poslední box? Máte raději, když obsahuje více nápojů nebo jídla?

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).