Srpnový Brandnooz box

Když mi ve čtvrtek dorazila zatím poslední krabice Brandnooz boxu, byla jsem opravdu nadšená. K předchozím balíčkům jsem měla více nebo méně připomínek, tento mě příjemně překvapil a téměř vše už stihlo projít důkladným ochutnáváním.

Balíček byl opět dvoukilový, po otevření mě překvapilo minimální množství volného místa v krabičce. Zatímco dříve byly spáry vyplněny papírovou drtí, tentokrát už jí nebylo téměř kam dát. Největším výrobkem, který jsem objevila byly cereálie Nestlé Fitness. Jsou chutné, nejsou uměle přeslazené a s jejich konzumací nemám problém. Budu ale upřímná, 90 korun bych za tuhle z poloviny plnou krabičku nedala. Každopádně na vyzkoušení super.

Věcí, která mě opravdu potěšila je ovocný čaj Megafyt. Já jsem dostala příchuť malina-citrón a jsem nadšená. Velkou výhodou je to, že je možné čaj připravit i zalitím studenou vodou, takže super na léto. Chuť není vůbec umělá a celkově mi hodně chutná.

V krabičce jsem objevila taky tři balení různých dobrot od tradiční značky Pedro. Nedočkala jsem se klasických žvýkaček, což je mi trochu líto :), ale dostala jsem veselé špuntíky, kola pendreky a tutti frutti pásky. Musím říct, že jsou cukrovinky celkem chuťově příjemné, s obsahem ovocné šťávy a v poměrně sympatickém designu.

Moc mě potěšil retro puding Amylon v příchuti čokoláda – višeň. Je stylový, tradiční, chuťově velmi příjemný a hrozně roztomilý. No posuďte sami.

Mezi výrobky nechyběl ani nějaký ten slaný snack. Tentokrát to byly rybičky Vest se sezamem, které jsem v dětství s oblibou vyjídala z krabiček s míchaným slaným pečivem. Ráda jsem si připomněla staré časy a konečně jsem nemusela poslouchat, že vyjídám jen jeden druh :))).

Prodejci Brandnooz boxu ani tentokrát nezapomněli na jeden výrobek z kategorie polotovarů a instantních jídel. Ač jsem k těmto produktům většinou skeptická, dnes mě potěšily. V krabičce byly dvě omáčky Vitana Grunt. Před nedávnem jsem ze zvědavosti vyzkoušela polévku ze stejné edice a nebyla vůbec špatná. Jsem teda hodně zvědavá, jaké budou omáčky. Určitě vám dám na facebooku vědět, jak test dopadl.

Z pití byly v krabičce tentokrát dva kousky. Jednalo se o dánské pivo Bear Beer, které mi upřímně moc nechutnalo. Bylo zvláštně sladko-hořké a zároveň nemělo téměř bubliny. Znovu už bych si jej nedala a dále jsem v krabičce našla čistou ananasovou nefiltrovanou šťávu Pure pineapple. Tu jsem hodně ocenila, byla opravdu poctivá s velmi znatelným obsahem dužiny.
Za mě tedy velký palec nahoru a doufám, že i příští krabička bude v podobném duchu. :))) Co říkáte na poslední box vy? Zaujal vás nebo byste uvítali raději něco jiného??? 🙂 Napište mi to v komentářích, budu se těšit.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).