TIP: Mentos síla žvyku

Když se řekne Mentos, většině z nás se jako jediná asociace vybaví tradiční rolička se žvýkacími bonbóny různých příchutí. Klasické modré mentolové, ale třeba i čokoládové karamelky nebo svěží ovocné. Už před nějakou dobou přišla firma na český trh s novinkou – Mentos Pure Fresh, žvýkačkami v praktických plastových krabičkách se svěží tekutou náplní uvnitř. 

Na trh tyto novinky zavádí s vtipným sloganem “síla žvyku”. Nebude totiž jednoduché zapsat do myslí zákazníků informaci, že Mentos už nejsou jen bonbony, ale taky žvýkačky. Ale ne jen tak obyčejné žvýkačky. Mě osobně na nich nejvíce baví asi spektrum příchutí, koupíte třeba klasické peppermintové, jahodové, žvýkačkově růžové nebo moje nejoblíbenější – citrónové. Uvnitř každé žvýkačky se skrývá tekutá šťáva s příchutí, příjemné aroma vytváří taky výtažek ze zeleného čaje.

Jaké je tedy mé hodnocení? U Mentos Pure Fresh platí slogan “síla zvyku” stoprocentně. Jejich vydatná chuť, příjemná šťáva uprostřed a praktické balení vám nedovolí kolem nich projít bez toho, aniž byste si z krabičky uďobli další jednu. Chuť žvýkaček je výrazná a během dlouhého zvýkání se rychle nevytrácí. Ale pozor na riziko, pokud je objeví děti, najdete už jen prázdnou krabičku, jsou totiž silně návykové :). 

Žvýkačky Mentos Pure Fresh jsem testovala ve spolupráci se serverem pro ženy – Žena-in.cz.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).