TIP: BeBe Dobré ráno

Ve spolupráci se serverem Žena-in jsem pro vás měla možnost vyzkoušet několik výrobků značky BeBe. Nebo vyzkoušet, spíš se opět ujistit, že >>bebečka<< jsou prostě značka dobré chuti a taky vysoké kvality. U nás doma zkrátka nikdy nechybí a jsou ideální hlavně, když ráno nestíhám. Moje oblíbená kombinace je bílý jogurt, BeBečka a třeba nějaký ten kousek ovoce. 

Věděli jste, že se BeBe dobré ráno vyrábí ve dvou variantách? Výrobce je trochu vtipně (alespoň pro mě) pojmenoval NaMěkko a Na Tvrdo. Myslím, že oba názvy jsou doslova vypovídající. Já osobně mám nejraději čokoládová klasická BeBečka s kousky čokolády uprostřed. Jejich zásoba mi doma nikdy nechybí a co víc, má je rád i Alex.

Pro mě novinkou bylo BeBe NaMěkko. V každém balení je jedna cereální placička, která uvnitř ukrývá buďto sušené ovoce nebo tekutou náplň. Na trhu je k mání výborná borůvková varianta, s tekutou jahodou náplní nebo třeba s kousky čokolády. Zkrátka příjemné osvěžení, když nemáte náladu na něco, co musíte vydatně zapíjet třeba čajem. U nás doma docela letí i mini BeBe, které jsou perfektní na nasypání do jogurtu nebo jako dobrůtka pro Alexe.

Za mě se se Bebečka výborně hodí taky jako svačina, kterou si prostě hodíte do kabelky a můžete běžet. Já si je ráda sebou beru například na natáčení, když vím, že nebudu mít čas si připravit něco vydatnějšího.

Jak to máte s BeBečky vy? Patří mezi vaše oblíbené? Znáte i variantu NaMěkko? 🙂

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).