TESTOVÁNÍ : Silan Perfume Pearls

V posledních týdnech se mi do ruky dostala opět nějaká ta novinka z drogerie na otestování. Tentokrát jde o parfémované avivážové perly Silan Perfume Pearls. Přiznám se, že aviváž jako takovou doma téměř nepoužívám. Důvod je jednoduchý … téměř denně u nás běží sušička a do ní prádlo vyprané v aviváži prostě nepatří. 

 

O to větším překvapením pro mě bylo, že parfémované perly Silan se mohou používat i na to prádlo, které jde právě do sušičky. Perfume Pearls zkrátka jen nasypete před zahájením pracího programu do bubnu, přidáte prací prostředek, pustíte a je hotovo – žádné upatlané lahve od aviváže, které akorát díky své neskladnosti překáží na pračce, zde nehrozí.

Asi nejdůležitějším faktorem, který zde hodnotím, je vůně. Silan vyrábí perly hned ve třech různých – fialová Magic Affair, modrá Fresh Joy a má nejoblíbenější Blooming Fantasy. Na výběr tedy máte nejen vůně svěžejší a lehčí, ale také květinové a plné. Musím říct, že oproti obdobným výrobkům jiných značek, voní dostatečně, ale rozhodně ne přehnaně. Výrobce slibuje, že vůně vydrží až 20 týdnů. Toto za necelý měsíc, kdy perly používám, nemůžu posoudit. Nicméně, zatím prádlo voní opravdu hezky, po vytažení ze skříně mě vůně vždy mile překvapí.

Opomenout bych rozhodně nechtěla ještě jeden důležitý fakt – perly je možné používat i na funkční oblečení, na které se obvykle aviváže nesmějí používat z důvodu ztráty důležitých vlastností.

Když tedy mé testování shrnu – perly jsou super z hlediska toho, že jsou v pevné formě – nemusíte tedy nikam nic nalévat a řešit nadrozměrné nádoby. V nabídce vůní si určitě najde každý tu svou a výrobce slibuje opravdu dlouhou výdrž. Navíc Perfume Peals můžete používat i na prádlo, které se bude sušit v sušičce či na sportovní oblečení. Za mě tedy palec nahoru a doporučuji! 🙂

Výrobek můžete koupit hned ve dvou velikostech – v balení 170 gramů a taky 260 gramů.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).