Brandnooz box srpen 2017

Se srpnovou krabicí s překvapením od Brandnooz jsem byla celkově velmi spokojená. Obsahovala velmi pestré složení produktů, od slaných dobrot, přes nápoje až po sladkou svačinu. Tentokrát jsem testovala opravdu dlouho. Než jsem vám stihla napsat tuhle recenzi, na poště už na mě čekal box na další měsíc. No co, nedovolila bych si psát recenzi na něco, co jsem důkladně nevyzkoušela. 

Největší radost mi rozhodně udělal nápoj s Aloe Vera Heven. Podobné produkty zbožňuju a po jejich vypití mám pocit, že jsem si dala něco, co podpořilo mé zdraví. Tento konkrétní chutnal velmi dobře a na rozdíl od některých jiných značek, jsem ho dopila do poslední kapky. Kapsičky s ovocnou přesnídávkou u nás doma frčí už nějakou dobu. Tentokrát v boxu přišla jedna od značky Hamé – Easy Exotic Party. Pouze jsem zkusila a přenechala jí Alexovi, ale chutnala skutečně ovocně, nebyly v ní znát žádné umělé přísady ani aromata. Ty jsem naopak velmi silně vnímala u “nápoje z prášku” Ovocé. Chutnal velmi nepřirozeně, cítila jsem z něj nějaká umělá sladidla a příchutě. Žádnou novinkou pak pro mě nebyly Hašlerky bez cukru s příchutí černého rybízu.

Opět se v boxu objevil produkt značky Spak. Tentokrát šlo o bylinkový dressing. Ten mi chutnal, byl příjemně nakyslý, hodí se do salátů nebo i třeba jako příloha ke grilovanému masu. Tvůrci boxu tentokrát nezapomněli ani na slané zobání. Originální krekry ve tvaru kuřecích stehýnek Chio Chicken Fried chutnaly hezky po mase a tomatech, medvídci Pom-Bar Music Stars dostáli standartu této značky a nezklamali. Ze zdravějšího soudku jsem pak objevila Emco Biskiti, čokoládové müssli sušenky. Rozhodně se vymykají rčení, co je zdravé, není dobré. Mě osobně chutnaly. Tyčinky Corny mám také ráda. Zde byla obsažena Corny Big Milk Nuts s tenkou mléčnou vrstvou mezi dvěma cereálními pláty. Příjemná svačina jen tak k vodě nebo třeba i pro děti do školy. Trochu zklamáním pro mě byl Tomatový kuskus od Maggi. Abych ho byla schopná pozřít, musela jsem jej důkladně dochutit, protože sám o sobě byl poměrně suchý a bez chuti.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).