TIP: Mentos SAY HELLO !

Znáte mě. Ráda pro vás testuju nejrůznější novinky a pokud jde o sladké dobroty, platí to dvojnásobně. Před několika dny se mi do ruky dostala limitovaná edice od Mentos a já se ujala degustování, díky kterému jsem si užila hromadu legrace.

Nové Mentosky Say Hello mají pomerančovou a malinovou příchuť.

Proč legrace? Novinka od Mentos, Say Hello, má totiž kromě radosti na jazyku, pobavit nejen vás, ale i všechny vaše přátele. Každá rulička obsahuje růžové (malinové) a oranžové (pomerančové) bonbony a teď to hlavní, na každém jednom bonbonu najdete motivační výzvu.

Mentos Say Hello prostě nejde odolat! Lýra by o tom mohla vyprávět :).

Mentos vás tak může nabádat k vyfocení selfíčka, poslat vzdušný polibek, dát si s kámošem “pět”, vyrazit na piknik nebo se odvázat a ukázat všem přítomným svoji hru na vzdušnou kytaru.

Už žádná párty tak nebude nudná, stačí si do batohu přibalit Mentos Say Hello a pustit se s kamarády do aktivit. Už nikdy nebudete muset přemýšlet, jakou zábavu připravit. Prostě rozbalíte, splníte úkol, pobavíte se a ještě vás čeká sladká odměna.

V každém balení Mentos Say Hello najdete jiné složení motivačních obrázků.

Nevíte, jak oslovit někoho zajímavého? Nabídněte mu Mentos Say Hello a třeba protějškovi napovíte, aby si vás přidal na Facebooku nebo si s vámi dal palcovou bitvu. Není nic jednoduššího!

Co takhle dát si selfíčko?

Mentos Say Hello jsou běžně dostupné v obchodech, určitě mi dejte vědět, jestli vám chutnaly. Samozřejmě mě také zajímá, jaké zážitky jste díky těmhle super bonbonkům měli, budu se těšit!!!

Ani Lexík nemohl novince od Mentos odolat.

Pokud máte i vy nějakou zajímavou chvilku s Mentos Say Hello zdokumentovanou na fotografii, nezapomeňte jí na sociálních sítích označit hashtagy #mentosvyzva a #mentos_czsk a dejte o sobě vědět světu! 🙂

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).