Brandnooz box březen 2017

Doručení březnového boxu nechali jeho rozesílatelé opět až na poslední možný den v měsíci. Tentokrát mi dorazil v avizovanou dobu, takže jsem nemusela čekat až do Apríla. S jeho hodnocením jsem si dala tentokrát trochu na čas, obsahoval totiž mnoho produktů, které bylo potřeba vyzkoušet.

Březnová krabička měla snad největší hmotnost, kterou si od začátku odběru boxu pamatuji. Hned po jeho otevření jsem zjistila, proč. Obsahovala totiž velké množství nápojů. Nejvíce místa zabírala lahev s Poctivou citronádou od Poděbradky. Mě osobně však nechutnala. Byla příliš sladká a po chuti dost chemická. Pro mě nepříliš zajímavý byl také ležák Krušovice – za studena chmelený. Pivo celkově moc nepiju, ale manžel si pochutnal. Naopak velkou radost mi udělal drink Shatler´s. Za mě jde o výborný nápad, nemusíte nic složitě míchat. Pouze si připravíte led, nalijete a hotovo. Ráda jsem si dala také Tranquini The New Way to Relax. Tyhle nápoje sice už byly v boxu minimálně dvakrát, ale jsou prostě dobré.

Pro přípravu rychlé večeře se určitě hodí Znojmia Sojanka pod masíčko. Zeleninové směsi jsou bez konzervantů, zahušťovadel i lepku. Chutnají trochu jako méně kyselé lečo, takže rozhodně vyzkoušejte. Produktem, který mě asi nejvíce zaujal, je potahovací hmota v prášku od Vitany. Zatím jsem jí teda nevyzkoušela, ale pokud by fungovala tak, jak slibují, ušetřila  by spoustu práce. Příprava domácí potahovací hmoty totiž není vůbec jednoduchá a vždycky se u ní hrozně narozčiluju.

Ani v tomto boxu nechyběla nějaká ta sladkost. Tentokrát šlo o další limitku od Fidorky – konkrétně hořká čokoláda s citronovou příchutí. Mě osobně více chutnala karamelová varianta, která se objevila v boxu před nějakou tou dobou. Palec nahoru ode mě naopak dostanou bonbony Pedro – hambáče. Celkově sice nejde na českém trhu o úplnou novinku a vyrábí je již jiné firmy, ale mám je ráda a ani tyhle mě nezklamaly.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).