Brandnooz box květen 2016

Tenktokrát jste si na recenzi posledního boxu museli chvíli počkat. Krabička totiž dorazila v opravdu nejzažším možném termínu – tedy až 31. května. Což mi přijde pro box, který nese název květnový přece jen trochu pozdě. Nicméně chápu, že se komplikace mohou vyskytnout a zajistit každoměsíční přísun produktů nemusí být vždy úplně jednoduché.

Nejvíce místa v boxu tentokrát zabrala krabice Schneekoppe Vollfrucht Hochwert Müsli. Přiznám se, že podobné produkty moc nevyhledávám. Zde jsem byla poměrně příjemně překvapena tím, že sušené ovoce tvoří 40% obsahu produktu a neobsahuje žádné přidané cukry. Jde tedy o fajn jídlo pokud se snažíte stravovat zdravě. Z podobného soudku byla také proteinová tyčinka Corny s čokoládovou příchutí. Tu ochutnal manžel a zhodnotil jí jako příjemnou svačinu například, když jdete sportovat. Lehce retro záležitostí byl bezesporu nápoj Capri-Sonne Safari Fruits. Jedná se o výrobek, který se prodává již od mého dětství a bohužel v nové exotické příchuti nespatřuji nic, co by se lišilo od těch dřívějších.
V podstatě průměrným výrobkem, který mě nepřekvapil pozitivně ani negativně, byl Ketchup Spak. Klasický kečup, který se nijak výrazně neliší od jiných produktů různých jiných firem. Poměrně zajímavým výrobkem pak byly směsi koření na grilování od značky Maggi. Zatím jsem vyzkoušela pouze směs na vepřové maso s třemi druhy pepře, která měla velmi zajímavou chuť. Vůbec mi však nechutnaly chipsy Bohemia NEsolené. Vlastně celkově zde nemohu pochopit, proč bych měla jíst chipsy, které jsou bez soli. Když už chci hřešit, ráda si dám něco, co má pořádnou chuť. To se bohužel o těchto chipsech říct nedá.
Nejlepším produktem v krabici hodnotím cider Strongbow Red Berries, který je nově k dostání ve verzi bez alkoholu. Pro mě naprosto výborná záležitost a hlavně nyní v těhotenství jsem si pro několik lahví začla i do obchodu. Ještě trochu víc mi chutná zlatá nealko verze, která je také výrobná. Chybět ani tentokrát nemohl zástupce nějaké té sladké dobroty. Tentokrát šlo o Mentos Shakies, bonbony s příchutí ovocných shaků. Velmi mi chutnaly a možná si je někdy i koupím.
Celkově bych hodnotila box jako průměrný až lehce nadprůměrný. Obsahoval velmi zajímavé věci, které mě inspirovaly k dalšímu nákupu, ale i produkty, které bych již nepotřebovala nikdy znovu ochutnat.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).