TESTOVÁNÍ: Signal White Now Detox & Nature Elements

Drogerii a produkty k péči o tělo příliš často netestuji. Vychází to jednak z úplně jinak zaměřené koncepce webu a také z toho, že asi úplně nedovedu správně popsat, jak jaká kosmetika funguje. Tentokrát jsem se rozhodla udělat výjimku. Signal uvedl na trh dvě řady zubních past, obě spojuje použití přírodních surovin. Což celkově vypadá dost zajímavě.

Signal White Now Detox Charcoal – první z testovaných zubních past mě zaujala ze všech vyzkoušených nejvíce. Pasta obsahuje hned dvě aktivní složky – jíl a aktivní uhlí. Má příjemnou chuť, malinko nahrublou strukturu. Výrobce slibuje, že pasta zuby lehce bělí a zbavuje je zažloutnutí a skvrn od nápojů a jídla. Obecně těmto slibům moc nevěřím, ale tentokrát se konalo překvapení. Pasta se skutečně na zubech po několika použitích projevila znatelným prosvětlením a zuby byly po umytí hezky hladké a pocitově čisté. Snad jedinou nevýhodou je to, že pasta barví kartáček.

Signal White Now Detox Coconut Extract je druhá z řady. Ve složení i tentokrát zůstává jíl, je ale doplněný o extrakt z kokosu. Výtažky z kokosu a kokosový olej přirozeně bělí, takže v tomto případě je účinek také poměrně viditelný.  Pasta je oproti první uvedené trochu jemnější. Já osobně bohužel nejsem příliš velkým příznivcem kokosových příchutí čehokoliv, ale pro milovníky kokosu, je určitě prima.

Řada zubních past Signal Nature Elements je, jak už název napovídá, také plná přírodních složek. Testovala jsem tři varianty. První je s aktivním uhlím, které opět působí přirozeně proti skvrnám na zubech (opět můj favorit). Druhá obsahuje výtažek z kokosu a určitě si jí užijí ti, kteří kokos opravdu milují. Má výraznou kokosovou chuť i vůni. Poslední z mnou otestovaných past z této řady je pasta s jedlou sodou, rozmarýnem a mátou. Svěží peprmintová chuť pasty je příjemná. Tento druh pasty by měl být určen k hloubkovějšímu čištění, obsahuje přírodní oleje, zinek má antibakteriální účinek.

Celkově tedy můžu zhodnotit obě řady jako zajímavé. Baví mě přírodní látky v zubních pastách obsažené, příjemné vůně a chutě (až na kokos, který moc nemám ráda) a příjemný čistící a bělící efekt. Kdybych se měla v drogerii rozhodnout, jakou pastu si koupit, tyto by určitě nebyly špatnou volbou. 

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).