Prosincový Brandnooz box

Některé krabičky jsou lepší, některé slabší. Tento box stál opravdu za to. Vlastně všechen jeho obsah mi udělal radost a s chutí jsem ho vyzkoušela. Navíc, tentokrát nebyl přeplněný nápoji :).
Instantní kávou Nescafé jsem udělala radost své babičce, která si tento typ kávy každé ráno dopřává. Má ho už prověřený a rozhodně ho všem doporučuje, budeme jí tedy věřit :).
Produktem, který mi udělal největší radost, byla ovocná šťáva Jumex. V mém konkrétním případě je jednalo o nápoj z granátového jablka. Jeho chuť byla opravdu velmi výrazná, přírodní a byl hned pryč. 🙂
Opravdu vhodným obsahem této krabičky byly určitě dvě slané záležitosti. Byly to Moravské brambůrky Petr Hobža s mou oblíbenou česnekovou příchutí (mňam) a pak také klasické slané krekříky od značky Bohemia. Obojí se velmi hodilo při oslavách Vánoc a Silvestra.
Dále jsem  v krabičce objevila dvě skleničky. V první byl brusinkový kompot, který určitě někdy využiju jako přílohu ke svíčkové na smetaně a druhá nádobka ukrývala jablečný křen Spak. Ten jsem použila na Silvestra k přípravě šunkových křenových rolek a byla to lahoda.
Radost mi udělala i smetana na vaření od výrobce Meggle.
Posledními dvěma výrobky pak byl Maxi Vita horký nápoj a polomáčené sušenky Krtečkova svačinka. Tyto dva produkty pro mě byly spíše doplňky, které jsem odložila stranou.

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).