Čekáme miminko

Nepatřím zrovna mezi ty, kteří by se rádi dělili o informace ze svého soukromí s ostatními na potkání. Dnes udělám vyjímku a dost možná nebude poslední. K blogu mám velmi srdečný vztah, už mnohokrát jsem si říkala, zda mi to za strávený čas u plotny i počítače stojí, ale vždy jsem si mohla jednoznačně odpovědět ano, stojí. I proto si nemůžu nechat ujít nesdělit vám tu největší novinku, která v mém životě za posledních několik měsíců nastala. S manželem čekáme miminko. Aktuálně začínám šestý měsíc těhotenství, mám za sebou dva velké screeningy, které k naší velké radosti dopadly dobře, a tak ze mě už opadl ten největší strach.

Vzhledem k tomu, že je miminko v naší domácnosti aktuálně tématem číslo jedna, určitě vám brzy přinesu také příspěvky týkající se mé dosavadní výbavičky, nákupů i aktuálních pocitů a novinek. Nemusíte se však vůbec bát, nepřijdete ani o recepty na další dobroty, které rozhodně nepřestanu tvořit :).

A jak už napovídá ilustrační grafika v titulku, určitě vás napadlo, jestli už víme, zda se k nám chystá chlapec nebo děvče. I přes různé pocity a tušení, které napovídaly opak, budeme mít kluka!! 🙂

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Odesláním komentáře souhlasíte se zpracováním uvedených osobních údajů. Tyto budou užity pouze pro potřeby majitele blogu (například při výhře v soutěži).